Την Πέμπτη 4/1 ο αγώνας της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ης ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 - ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο κ. ΧΡ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2023 12:10

Με το μυαλό στα αγωνιστικά, μετά την επίσημη ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή του προγράμματος της 15ης αγωνιστικής, αλλά και στα μεταγραφικά, παρά τους όποιους περιορισμούς υπάρχουν, κινείται η ΑΕΛ.

Το σίγουρο είναι ότι η Πρωτοχρονιά θα βρει τους «βυσσινί» στο γήπεδο ενόψει του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με την ΑΕΚ Β’.
Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε επίσημα το πρόγραμμα της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, η οποία θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024. Η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 16:00 στο AEL FC Arena την ΑΕΚ Β’ και το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Χρήστος Κακουλίδης από την ΕΠΣ Θράκης. Ο 36χρονος ρέφερι είχε διευθύνει αγώνα της ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022 στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Αλμωπού Αριδαίας στις 12 Ιανουαρίου 2022, για τη Super league 2. Βοηθοί του θα είναι οι κ. Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Χρήστος Κορώνας (Πειραιά), ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Θανάσης Μπουτσίκος (Μακεδονίας).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 και οι διαιτητές που ορίστηκαν:
Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024
15:00, ΔΑΚ Κοζανης, Κοζάνη-Λεβαδειακός: Χρονάς (Αχαΐας), Πάτρας (Μακεδονίας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Φωκάς (Αχαΐας), παρ. Σπύρου (Καστοριάς)
15:00, Μακεδονικού, Μακεδονικός-Αιολικός: Τακίδης (Κιλκίς), Βογιατζής (Καρδίτσας), Μαλανδρής (Χαλκιδικής), 4ος Δραγούσης (Κιλκίς), παρ. Ίτσκος (Πέλλας)
15:00, Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΟΤ Ηρακλής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας), Σακκάς (Θεσσαλίας), Θανασιάς (Ηπείρου), 4ος Κεχαγιάς (Κοζάνης), παρ. Βαλιώτης (Λάρισας)
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024
15:00, Καμπανιακού, Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’: Τσιοφλίκη, Μάνος, Δεδικούσης, 4ος Μπουρουζίκας (Λάρισας), παρ. Λέφας (Πιερίας)
16:00, AEL FC Arena, ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’ (Action 24): Κακουλίδης (Θράκης), Κούλα Χασάν (Ξάνθης) Κορώνας (Πειραιά), 4ος Μπουτσικος (Μακεδονίας), παρ. Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Ρεπό: Απόλλων Πόντου, Νίκη Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass