Ο ιταλικός Τύπος για τη νίκη της Γιουβέντους

Δημοσίευση: 05 Νοε 2014 13:58 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:58

 

Πάλεψε ο Ολυμπιακός για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αν και προηγήθηκε στο Τορίνο της Γιουβέντους 2-1, δέχθηκε δύο γκολ σε ισάριθμα λεπτά και τελικά ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Ιταλίας με 3-2, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο.

Το γκολ του Πολ Πογκμπά χάρισε τη νίκη στη Γιουβέντους και ο Γάλλος σταρ είναι το κεντρικό πρόσωπο στα σημερινά πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου. Μάλιστα η αθλητική εφημερίδα του Τορίνου «Tuttosport» τον χαρακτηρίζει «Αγιο Πογκμπά» και συνεχίζει: «Εκπληκτική ανατροπή από την Γιουβέντους μέσα σε ένα λεπτό, γλίτωσε τον ελληνικό εφιάλτη», αναφέρει και καταλήγει:

«Στο τέλος ο Βιντάλ έκανε το λάθος από σημείο του πέναλτι. Με τη νίκη αυτή η Γιουβέντους έπιασε τους Έλληνες στη δεύτερη θέση, σε έναν όμιλο στον οποίο προηγείται η Ατλέτικο Μαδρίτης», καταλήγει. Η «Corriere della Sera» μίλησε κι αυτή για τον Γάλλο: «Ο Πογκμπά κράτησε τη Γιουβέντους στην Ευρώπη», ενώ η «Gazzetta dello Sport» κάνει ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του Γάλλου μέσου και έχει στο πρωτοσέλιδο της τον τίτλο: «Πογκμπάνγκ».

«Η ομάδα του Αλέγκρι μέχρι το 61ο λεπτό ήταν εκτός συνέχειας του Τσάμπιονς Λιγκ με τους Έλληνες να προηγούνται με 2-1. Ένα αυτογκολ του τερματοφύλακα τους και του Πογκμπά έδιωξε τα φαντάσματα», αναφέρει η «Gazzetta», αλλά στο τέλος παραδέχεται τη σημασία που μπορεί να έχει το χαμένο πέναλτι του Βιντάλ στην προσπάθεια πρόκρισης της ιταλικής ομάδας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass