ΑΕΛ

Ανοίγει ο φάκελος μεταγραφών...

Δώρο ρεπό από Δερμιτζάκη και άδεια Χριστουγέννων - Τι είπε στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2023 11:30

Του Σωτ. Κέλλα

«Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε στην πρώτη θέση στο τέλος της χρονιάς. Αυτά ήταν τα λόγια του τεχνικού της ΑΕΛ, Παύλου Δερμιτζάκη, μετά το τέλος του παιχνιδιού Καμπανιακού-ΑΕΛ (0-2) και πρόσθεσε τα εξής:

«Συγχαρητήρια! Να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά».
Η εικόνα ήταν ιδανική μετά το τέλος της αναμέτρησης, αφού η ΑΕΛ βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από τον Λεβαδειακό, έστω κι αν έχει έναν αγώνα περισσότερο από τον βασικό αντίπαλό της, τον Λεβαδειακό.
Ο ενθουσιασμός του προπονητή ήταν τόσο μεγάλος, που έδωσε δύο μέρες ξεκούρασης στους παίκτες (χθες και σήμερα), ενώ και η άδεια των Χριστουγέννων θα είναι τετραήμερη (23-26 Δεκεμβρίου) και θα επανέλθουν κανονικά για προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου, όμως η Πρωτοχρονιά θα είναι αφιερωμένη στην ομάδα με κανονική προπόνηση.
Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, όπου ανέφερε σχετικά με την πορεία της ομάδας επί των ημερών του τα εξής: «Αυτό λέει πολλά, αλλά και τίποτα. Πολλά μπορείς να τα αξιολογήσεις σωστά απ’ όλους, απ’ όλο τον οργανισμό, ώστε αυτό να το διατηρήσουμε και έχει να κάνει με τα παιδιά και να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή τη σοβαρότητα, αυτή την αγωνιστική πειθαρχία και να είμαστε σε οτιδήποτε κάνουμε προσεκτικοί. Γιατί θεωρώ ότι αν λίγο ξεφύγουμε, δεν θέλει πολύ να ξαναγυρίσουμε στη θέση που βρισκόμασταν, αλλά πιστεύω επειδή η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, δεν σε αφήνει κανένας ούτε να χαλαρώσεις ούτε να είσαι ήρεμος, απεναντίας, είναι μία ομάδα η οποία «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη» και σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος σ’ αυτό που κάνεις και πραγματικά να ζητάς όλο και περισσότερα πράγματα. Αυτή η βαθμολογική ανάκαμψη, θα έλεγα εγώ περισσότερο η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, είναι κάτι το οποίο μας αρέσει, είναι κάτι το οποίο μπορούμε να υποστηρίξουμε και να είστε σίγουροι πως προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε όλοι».
Από κει και πέρα ανοίγει ο φάκελος των μεταγραφών της ομάδας. Ο Δερμιτζάκης μαθαίνουμε ότι έχει μια πλειάδα ονομάτων όχι μόνο Ελλήνων, αλλά και ξένων παικτών. Για τους δεύτερους η απόφαση είναι ότι θα αποκτηθεί ξένος που γνωρίζει την κατηγορία και μπορούν οι άνθρωποι της ομάδας να μάθουν εύκολα στοιχεία για την ποιότητά τους.
Αρκετοί παίκτες ζητάνε να λύσουν τα συμβόλαιά τους και η ΑΕΛ αποτελεί ιδανική λύση για κάποιους. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε προτεινόμενους, αλλά η απόφαση δεν έχει παρθεί για κανέναν.
Λογικά αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες, ενώ θα υπάρξει και μείωση του έμψυχου δυναμικού όχι γιατί οι παίκτες που θα φύγουν είναι ακατάλληλοι, αλλά γιατί δεν μπορούν να έχουν χρόνο συμμετοχής, κάτι που είναι φρένο στην καριέρα τους.
Δεν αποκλείεται να αποτελέσουν παρελθόν τέσσερις ή πέντε παίκτες. Ήδη ο Πατράλης είναι παρελθόν και ο Μιλτιάδης θα πάει δανεικός.

 

ΤΡΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΠΕΝΤΡΟΣΟ
Ένας παίκτης της ΑΕΛ είδε την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Καμπανιακό και αυτός είναι ο Φαμπρίτσιο Πεντρόσο που έφθασε τις τρεις κίτρινες κάρτες και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΛ στη Super League 2. Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ έχουν ως ακολούθως: Δημήτρης Στάμου, Κοσσονού (θα εκτίσει με ΑΕΚ Β’), Φαμπρίτσιο Πεντρόσο 3, Κώστας Πλέγας, Λούκα Αντράντα, Γιώργος Μαϊδανός 2, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μαξίμ Μαξιμένκο, Πέτρος Καλουτσικίδης, Λεάντρο Οτορμίν, Χάρης Ηλιάδης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Στέφανος Σουλούκος 1.

 

«ΜΗΔΕΝ» ΣΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑ
Στο «μηδέν» ολοκληρώθηκαν και οι δύο χθεσινές αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, στον Α’ Όμιλο της Super League 2. Τόσο στη Μυτιλήνη όσο και στα Σπάτα οι άμυνες αποδείχθηκαν αποτελεσματικές, με αποτέλεσμα οι συναντήσεις Αιολικός-Κοζάνη και ΑΕΚ Β’-Αναγέννηση Καρδίτσας να τελειώσουν 0-0.
Στον αγώνα του Αιολικού, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Μπογκντάνοβιτς.
Αναλυτικά η 14η αγωνιστική έχει ως ακολούθως:
Καμπανιακός-ΑΕΛ     0-2
Αιολικός-Κοζάνη     0-0
ΑΕΚ B’-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
ΣΗΜΕΡΑ
14:00, ΠΟΤ Ηρακλής-Μακεδονικός
15:00, Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ Β’
Ρεπό: Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΛ    27
2. Λεβαδειακός    26*
3. Μακεδονικός    20
4. Νίκη Βόλου    18*
5. Αναγέννηση Καρδίτσας    15
- - - - - - - - - - - - - - - - -
6. ΑΕΚ Β’    15
7. Κοζάνη    15
8. ΠΟΤ Ηρακλής    13
9. ΠΑΟΚ Β’    13
10. Αιολικός    13
11. Καμπανιακός    9
- - - - - - - - - - - - - - - - -
12. Απόλλων Πόντου    8
*Έχουν κάνει το ένα ρεπό τους.
Θέσεις 1-5 Play off
Θέσεις 6-11 Play out
Θέση 12η Απευθείας Υποβιβασμός

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (15η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κοζάνη-Λεβαδειακός
Μακεδονικός-Αιολικός
ΑΕΛ-ΑΕΚ Β’
Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής
Ρεπό: Απόλλων Πόντου, Νίκη Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass