Διεξάγεται σήμερα και αύριο στην Καρδίτσα το 26ο All Star Game

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2023 12:25

Στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» της Καρδίτσας θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο το 26ο All Star Game που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ. Έπειτα από 17 και πλέον χρόνια το All Star Game επιστρέφει στη Θεσσαλία, με την Καρδίτσα να είναι ο νέος σταθμός για τη μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ! Η... αφρόκρεμα των Ελλήνων και Ξένων παικτών της Basket League θα βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν πλούσιο θέαμα.


Σήμερα Σάββατο στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Καρδίτσας θα πραγματοποιηθούν το All Star Game του Μπάσκετ με Αμαξίδιο, των πρωταθλητών της ζωής, και το AllStar Game των Παλαιμάχων αθλητών.
Αύριο Κυριακή θα διεξαχθεί ο Κεντρικός Αγώνας του 26ου All Star Game με τη συμμετοχή των καλύτερων παικτών της Basket League όπως εκείνοι επιλέχθηκαν και με τη συμμετοχή των φιλάθλων που παίρνουν μέρος στη σχετική ψηφοφορία! Το… αλατοπίπερο του All Star Game είναι οι Διαγωνισμοί Τρίποντων και Καρφωμάτων, που γίνονται πριν το τζάμπολ και στην ανάπαυλα του Κεντρικού Αγώνα, ενώ «πλούσιο» είναι το show του διημέρου με τις Cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας, τις Μασκώτ της Basket League και DJ Set!
Υπενθυμίζεται ότι από πρόπερσι άλλαξε ο τρόπος συγκρότησης των ρόστερ των ομάδων που αγωνίζονται στο All Star Game. Έτσι και φέτος, στα πρότυπα του ΝΒΑ, οι αρχηγοί των ομάδων θα είναι για τη μία ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού (3.009 ψήφοι) και για την άλλη ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού (2.888 ψήφοι).
Δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στην Team Τόμας Ουόκαπ, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να αντικαθιστά τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας τον Μπεν ΜακΛέμορ.
Προπονητές της ομάδας με επικεφαλής τον Τόμας Ουόκαπ θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Στην ομάδα με επικεφαλής τον Κώστα Σλούκα προπονητές θα είναι οι Εργκίν Αταμάν και Βασίλης Σπανούλης.
Στη «μάχη» για τον τίτλο του καλύτερου σουτέρ από μακρινή απόσταση θα πάρουν μέρος οι Αϊζέια Κέινααν (Ολυμπιακός), Ξαβιέ Καστανέδα (Λαύριο), Λαβρίνας Μπελιάουσκας (ΠΑΟΚ), Βασίλης Τολιόπουλος (Άρης) και, ως εκπρόσωπος της Elite League ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ του Μίλωνα, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντρου Καξχάουζεν του Κόροιβου Αμαλιάδας.
Όσον αφορά στον διαγωνισμό καρφωμάτων, οι υποψήφιοι για να διεκδικήσουν το βραβείο για τον πιο... θεαματικό παίκτη είναι οι Νέιτ Ρένφρο (Περιστέρι), Κρις Μπάνγκστον (Άρης), Τζάστον Άλστον (ΠΑΟΚ), Τσαντ Μπράουν (Απόλλων Πατρών) και Ζαν Μπράιαντ (Ερμής Σχηματαρίου).
Το πρόγραμμα του 26ου All Star Game που διοργανώνει ο ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
09:00 - 13:00: Τουρνουά 3on3 «ALLSTARAKIA» στο βοηθητικό του νέου κλειστού γυμναστήριου «Γιάννης Μπουρούσης»
11:00 - 12:00: Συνάντηση με το Θεοδωρίδειο Κέντρο - Ορίζοντες Καρδίτσας στο Δημαρχείο Καρδίτσας
15:00 – 15.50: All Star Game Μπάσκετ με Αμαξίδιο στο νέο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης. Στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Τριπόντων. Τηλεοπτική μετάδοση από το ERT SPORTS.
16.00 – 16.55: Εκπομπή «The Game». ΕΡΤ-3
17:00 – 19.15: Αγώνας All Time Stars. Στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός Τριπόντων. Τηλεοπτική μετάδοση από το ERT SPORTS.
ΑΥΡΙΟ
09:00 - 13:00: Τουρνουά 3on3 «ALLSTARAKIA» στο βοηθητικό γήπεδο του νέου κλειστού γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης».
11:00 – 13:00: Εορταστικό event στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας – Πλατεία Ελευθερίας
15:30: All Star Game Opening στο νέο κλειστό γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.
16.00: Διαγωνισμός Τριπόντων του 26ου All Star Game
16.30 – 19.15: Κεντρικός Αγώνας του All Star Game με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών της Basket League.
Ημίχρονο: Εισαγωγή κορυφαίων αθλητών και προπονητών στο Hall of Fame της Basket League - Διαγωνισμός Καρφωμάτων.
19:20: Τελετή λήξης
***
Οι συνθέσεις του 26ου All Star Game:
TEAM WALKUP: Ουόκαπ, Κέινααν (Ολυμπιακός), Μπραΐκοβιτς (Κολοσσος), Μαντζούκας (Παναθηναϊκός), Μπόγρης (Μαρούσι), Νετζήπογλου, Κουζμίνσκας (ΑΕΚ), Κασελάκης, Ρένφρο (Περιστέρι), Κόφεϊ (Προμηθέας), Μπάνκστον (Αρης), Παπαδάκης (Λαύριο).
TEAM ΣΛΟΥΚΑΣ: Σλούκας, Βιλντόζα, Κ. Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός), Παπανικολάου, Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Τσαϊρέλης (ΠΑΟΚ), Καμπεγκέλε, Μακ Ρέι (ΑΕΚ), Τολιόπουλος, Γκάλινατ (Άρης), Αβδάλας (Καρδίτσα), Γκάουντλοκ (Κολοσσός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass