ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κορυφαιοι Έλληνες δρομεις σε 5 χλμ και 10 χλμ

Δημοσίευση: 04 Νοε 2014 22:38 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:58
           

Κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου, θα πάρουν μέρος στον 32ο Μαραθώνιο Αθήνας, συμμετέχοντας στις αποστάσεις των 5 χλμ και 10 χλμ. Ανάμεσα σε αυτούς η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 10.0000μ Νέων Γυναικών, Αναστασία Καρακατσάνη, η οποία θα επιδιώξει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία και να κατακτήσει την πρώτη θέση στα 10 χλμ.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Σούλα βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και στη διοργάνωση της ερχομένης Κυριακής (9/11), θα έχει την ευκαιρία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Κώστας Νακόπουλος θα πάρει μέρος στα 5 χλμ, με στόχο να κάνει τρεις τις νίκες του στην απόσταση. Ο πρωταθλητής των 800μ, κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στον κλειστό στίβο, επικράτησε τόσο το 2012 όσο και το 2013, ενώ συγκεντρώνει τις πιθανότητες με το μέρος του, προκειμένου να πετύχει κάτι ανάλογο και φέτος. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή του Ανδρέα Δημητράκη, επίσης στα 5χλμ.

 

Στην ίδια απόσταση θα υπάρξει η… γνωστή οικογενειακή κόντρα του Νότη Παπούλια με τους δύο γιους του. Ο παλιός πρωταθλητής των αποστάσεων, ο οποίος διατηρεί έως και σήμερα το πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.000μ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Χρήστο και τον Ανέστη, που ξεχωρίζουν στις μικρές κατηγορίες και έχουν τρέξει και με τα χρώματα της εθνικής ομάδας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η κούρσα των 10 χλμ ανδρών, όπου θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Δήμος Μαγγίνας, Κώστας Γκελαούζος, Κώστας Δρόσος και Αντώνης Παπαδημητρίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass