Προκρίθηκαν Βλαχογιάννι και Ναρθάκι

*ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2023 12:20

Η Δόξα Βλαχογιαννίου προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Όλυμπο Καρυάς με σκορ 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 55’ ο Σωκράτης Φακίτσας με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ πετυχαίνοντας το 0-1 και στο 72’ ο Αθανασούλης με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι νικητές είχαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, κυρίως με τους Αθανασούλη και Λιάκο, ο οποίος είχε και δοκάρι. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν φιλότιμα, απειλώντας κυρίως με τον Σάκη Δάσσιο. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Δ. Αλεξανδρής): Γκουντούλας, Παληγιάννης, Νέτζο (60’ Παπανικολάου), Ιωαννίδης, Κυπαρίσσης, Γκουρομπίνος Δ. (80’Χρόνης Β.), Λιάκος, Πέτρου Θ. (46’Αθανασούλης), Φακίτσας Σ., Δούκας (75’Γκουρομπίνος Β.), Χουρσάι (46’Φακίτσας Α.). ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ ΝΑΡΘΑΚΙ Το Ναρθάκι αποδείχθηκε πιο ψύχραιμο στη διαδικασία των πέναλτι και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, επικρατώντας της νεανικής Αστραπής Νέας Πολιτείας με 8-7 (κ.α. 3-3). Τσιτσικλής και Κατσανάκης έβαλαν γερά θεμέλια για την πρόκριση για τους γηπεδούχους του Χρήστου Ανδρεόπουλου κάνοντας το 2-0 με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως η Αστραπή Νέας Πολιτείας που αγωνίστηκε με επτά παιδιά από την Κ16 τα οποία και άφησαν πολλές υποσχέσεις, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε ο Κώστας Καλτσάς (με σουτ μετά από προσπάθεια του Νικολακούλη και απευθείας εκτέλεση κόρνερ). Ο Κατσανάκης ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «μπλε» και ο νεαρός Σοφράς βρήκε δίχτυα για το 3-3, στέλνοντας το ματς στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου επικράτησαν οι παίκτες του Ναρθακίου. ΝΑΡΘΑΚΙ (Χ. Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης, Κατσικόπουλος, Γκατζόγιας, Μακρής (60’λ.τ Μπουλούτσος), Μπανιάς, Αγγελουσόπουλος (85’Κάψος), Βόπης, Τσιτσικλής, Πατσιούρας, Κατσανάκης, Χουσενάι. ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Καφφές-Θ. Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ. (65’Γιαννούσης), Τσιάρας Αθ. (60’Σακελλάρης), Παπάγγελος (46’Ζορμπάς), Κατσιάνος, Βλησαρούλης, Γκαντέλας, Φουρκιώτης, Αρχοντής (60’Σοφράς), Καλτσάς, Παπαδάκος, Σάκκας (46’Νικολακούλης). ΣΗΜΕΡΑ ΓΛΑΥΚΗ- ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 15:00, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Δάφνη Γλαύκης-Λαρισαϊκός, σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass