Ακάθεκτος ο ΝΟΛ EXALCO

ΠΗΡΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ 11-6 ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2023 12:10

Με κεκτημένη ταχύτητα κινείται ο ΝΟΛ EXALCO στο Πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας του πόλο ανδρών στον Βόρειο Όμιλο. Η λαρισινή ομάδα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκανάτσιο, που σταμάτησε στα 4 γκολ, πήρε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 11-6 επί του ΟΥΚ Βόλου στο θεσσαλικό ντέρμπι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης και πέτυχε το «δύο στα δύο».


Ο ΝΟΛ EXALCO διατηρεί το απόλυτο, πραγματοποιώντας εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό Πρωτάθλημα και ήδη από τώρα εκπέμπει… άρωμα πρωταθλητισμού. Η νίκη της λαρισινής ομάδας αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί υπ’ όψιν αφενός το γεγονός ότι ένα οκτάλεπτο και συγκεκριμένα το τρίτο (με επί μέρους σκορ 0-3) ήταν αρκετό για να επιτευχθεί ο στόχος και αφετέρου ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι πολίστες του ΝΟΛ EXALCO δέχθηκαν μόλις ένα γκολ και πέτυχαν πέντε.
Δεύτερος σκόρερ για τη λαρισινή ομάδα ήταν ο Παράσχος με 3 τέρματα και ακολούθησαν οι Νικηφορίδης με 2, Δ. Στεργίου και Α. Μερκουριάδης.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 0-3, 1-2.
ΟΥΚ Βόλου (Σάκης Πλατανίτης): Νάσιος, Καραΐσκος, Γκανάτσιος Ιωάνν. 1, Βερβερίδης, Καψάλης, Μαρινάγης Χρ., Δημητρίου 1, Πετρόπουλος 1, Κουφιδάκης 1, Βασιλούδης, Πέτρου, Γλούμης 2, Κουφιδάκης, Νικολέρης, Μεριστούδης.
ΝΟΛ EXALCO (Δημήτρης Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Δανιήλ Χρ., Γκανάτσιος Δημ. 4, Στεργίου Δ. 1, Δανιήλ Αθ., Νικηφορίδης 2, Μότσιας, Παράσχος 3, Χατζής, Μερκουριάδης Α. 1, Πατούνας, Μεταξιώτης, Τσούτσας, Παπαδόπουλος Τ., Κόκκινος.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΟΥΚ Βόλου-Ν.Ο. Λάρισας    6-11
ΝΑΟ Κέρκυρας-Νηρέας Χαλ.    11-8
Άρης Θεσσαλονίκης-Μαρούσι Α.Σ.    10-6
Γ.Σ. Ηλιούπολης-ΠΑΣ Φοίβος    13-6
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ν.Ο. Λάρισας    24-15    6
Άρης Θεσσαλονίκης    21-13    6
Γ.Σ. Ηλιούπολης    22-19    3
ΝΑΟ Κέρκυρας    18-19    3
Νηρέας Χαλανδρίου    16-18    3
ΠΑΣ Φοίβος    17-22    3
Μαρούσι Α.Σ.    15-21    0
ΟΥΚ Βόλου    13-19    0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass