Σύσκεψη για την οπαδική βία

*Στο «τραπέζι» η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων *Αύριο οι ανακοινώσεις απο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2023 10:05

Πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή των υπουργών Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, Σταύρου Παπασταύρου, του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου, αλλά και των συναρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, Αθλητισμού Γιάννη

Βρούτση, και του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη για την οπαδική βία. Οι ανακοινώσεις σχετικά με τις αποφάσεις θα γίνουν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, αύριο, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο σενάρια που τέθηκαν επί τάπητος στη σύσκεψη ήταν η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου, για παρουσία της ΕΛΑΣ στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, κάτι που ζητούν και οι ενώσεις των αστυνομικών και δεύτερον δεύτερον η διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.
Εν τω μεταξύ, με νεότερες πληροφορίες, σχετικά με την πορεία της υγείας του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια άγριων επεισοδίων στου Ρέντη, και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, παραμένει υπό καταστολή στη ΜΕΘ και η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass