Γηπεδικό και απουσίες γονατίζουν την Α.Ε. Κιλελέρ

*Κ. ΚΑΤΣΑΡΑΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ - Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ *ΜΕ 4 ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ *ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2023 12:28

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Σε αντίθεση με το εντυπωσιακό ξεκίνημα, η Α.Ε. Κιλελέρ το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν καταγράφει την αναμενόμενη πορεία στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η μοναδική εκπρόσωπος του νομού, με εξαίρεση το τρίποντο που κέρδισε στα χαρτιά επί του Μαγνησιακού (29/10), αγνοεί τη νίκη για δύο μήνες (από τις 7/10, όταν είχε κερδίσει με 1-0 εκτός έδρας τον Αστέρα Πετριτή). Έκτοτε και μέχρι τώρα μετρά τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες (με μόλις δύο γκολ σ’ αυτό το διάστημα), γεγονός που την ανάγκασε να υποχωρήσει από τα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας στη 10η θέση.
Το μείζον θέμα για την Α.Ε. Κιλελέρ είναι το γηπεδικό, καθώς από τότε που σταμάτησαν οι αγωνιστικές δραστηριότητες στο Αλκαζάρ, η ομάδα του Κώστα Κατσάρα μοιάζει με… περιοδεύων θίασο (Φιλιππούπολη, Αγιά), γεγονός που έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση και την ικανότητά της να παίρνει αποτελέσματα, αξιοποιώντας τουλάχιστον τον παράγοντα έδρα.
«Λίγο η ατυχία και η αδυναμία να αξιοποιήσουμε κάποιες τελικές ενέργειες και κυρίως το ότι αγωνιζόμαστε σε διαφορετικό γήπεδο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, μας έχουν επηρεάσει» επισήμανε ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας και πρόσθεσε πως:
«Το μείζον θέμα για μας είναι το γηπεδικό. Είμαστε η μόνη ομάδα στη Γ’ Εθνική που δεν έχει έδρα και δυστυχώς ο Δήμος Κιλελέρ αδιαφορεί. Όσο παίζαμε στο Αλκαζάρ, είχαμε την ησυχία μας και η ομάδα μπορούσε να βγάλει αυτό που ήθελε στον αγωνιστικό χώρο» κατέληξε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ,
ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ
Η λαρισινή ομάδα έχει μπροστά της ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, καθώς μεθαύριο Κυριακή 10/12 (15:00) υποδέχεται στη Φιλιππούπολη τον Α.Ο. Τρίκαλα στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Τα πράγματα για τους «κιτρινόμαυρους» γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, καθώς από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσουν τέσσερις βασικοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Μπαρούτα που συμπλήρωσε κάρτες, Βαγενά και Χατζή που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και τον Τσακίρη, ο οποίος επί της ουσίας αποτελεί παρελθόν για την ομάδα, καθώς αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους (έτσι έμειναν για τη θέση του σέντερ μπακ οι Φουρκιώτης και Αντωνίου, χωρίς να υπάρχει αντικαταστάτης).
Παρ’ όλα αυτά, η Α.Ε. Κιλελέρ θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, με στόχο να αναστραφεί το κλίμα και να επιστρέψει η ομάδα στις νικηφόρες εμφανίσεις. Άλλωστε, πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδο, κατά την οποία, όπως αναμένεται, θα γίνουν προσθήκες, προκειμένου να καλυφθούν κάποια κενά και να ενισχυθεί η ομάδα εκεί που χρειάζεται. Ένας κεντρικός αμυντικός, ένας μέσος και ένας επιθετικός βρίσκονται στα πλάνα των ανθρώπων του συλλόγου.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ
Οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μετά από 13 αγωνιστικές έχει ως εξής:
10 γκολ: Κυπαρίσσης (Σβορώνος), Σκόνδρας Ν. (Τρίκαλα).
9 γκολ: Τσιμέλι (Ζάκυνθος).
7 γκολ: Αλεξίου Χ. (Αστήρ Λιανοκλαδίου), Μπατζώνης (Σβορώνος).
6 γκολ: Σεχολάρι, Παπαδόπουλος Χ. (Εθνικός Κεραμιδίου).
*Για την Α.Ε. Κιλελέρ πρώτος σκόρερ είναι ο Χασομέρης με 4 γκολ και ακολουθούν οι Βαγενάς με 3, Κατσαμάγκας με 2 και Χατζησαββίδης με ένα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass