ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μπήκα στον αγώνα χάρη στον καντινιέρη...

*ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ POS ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ *ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2023 11:35

Θα ήθελα με την παρακάτω επιστολή να παραθέσω κάποια γεγονότα και ερωτήματα στους συμπολίτες μου που προέκυψαν με αφορμή την επίσκεψή μας στο γήπεδο της ΑΕΛ την Τετάρτη 6/12/23 για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο.

Ήμασταν τρία άτομα, ένας ενήλικας (εγώ) που συνόδευα τον γιο μου κι έναν καλό του φίλο, που είναι μικροί για να πάνε μόνοι τους.
Ας ξεκινήσουμε με την αγορά εισιτηρίων στον γκισέ. Μη γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει μηχάνημα POS, δεν είχα μαζί μου μετρητά και φυσικά έδωσα την κάρτα μου για να πληρώσω. Η ταμίας με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει μηχάνημα για κάρτα και η αγορά γίνεται μόνο με μετρητά. Διακρίνοντας την απογοήτευση των παιδιών, είπα να κάνω μία πρόταση στην ταμία για να μη χάσουν τον αγώνα. Ρώτησα, λοιπόν, μήπως μπορώ να αφήσω την αστυνομική ταυτότητά μου για να πάρω τα εισιτήρια και φυσικά να περάσω να την πάρω από κάποιο σημείο της ΠΑΕ πληρώνοντας τα χρήματα μετά το τέλος του αγώνα. Η απάντηση πάλι αρνητική. Μόνη λύση να πάω στο πλησιέστερο ΑΤΜ στη Νεάπολη και να επιστρέψω με μετρητά. Ευτυχώς φεύγοντας προς το αυτοκίνητο βλέπω μπροστά μου την καντίνα με τα φαγητά. Ας ρωτήσω μήπως γνωρίζουν για πιο κοντινό κατάστημα τράπεζας, σκέφτηκα, και πλησίασα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κοντινότερο μού είπαν, αλλά αν είναι τόσο επείγον, εμείς έχουμε μηχάνημα POS. Δέχτηκαν, λοιπόν, να με εξυπηρετήσουν, δίνοντάς μου το ποσό που χρειαζόμουν σε μετρητά και κρατώντας το από την κάρτα μου και τους ευχαριστώ θερμά, γιατί γνωρίζω ότι φορολογήθηκαν για κάποια χρήματα που στην ουσία δεν εισέπραξαν με τον τρόπο αυτόν.
Τελικά, καταφέραμε να μπούμε με μια μικρή καθυστέρηση και να παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Αλλά δεν τελειώνει εδώ η ιστορία, εξιστορώντας τη μικρή μας περιπέτεια το απόγευμα σε συγγενείς, μου είπαν «μα καλά, τα παιδιά γιατί πλήρωσαν, αφού είναι κάτω των 12. Όταν πήγαμε εμείς με τα παιδιά μας ρώτησαν τι ηλικία έχουν και μας είπαν ότι κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο». Φυσικά και είχα ρωτήσει στο ταμείο αν υπάρχει παιδικό εισιτήριο, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Δύο, λοιπόν, τα ερωτήματα που προέκυψαν:
Πρώτον, δεν θα έπρεπε να υπάρχει μηχάνημα POS στο ταμείο του γηπέδου;
Και δεύτερον, δεν θα έπρεπε να ενημερώνονται οι γονείς ή οι συνοδοί μικρών παιδιών ότι η είσοδος για αυτά είναι δωρεάν; Ειδικά όταν ρωτάνε για παιδικό εισιτήριο και τα παιδιά στέκονται δίπλα τους, οπότε είναι εμφανής η ηλικία τους.
Δεν θα ήθελα να κουράσω με παραπάνω λόγια και κριτικές, τις αφήνω στους αναγνώστες... Ευχαριστώ!
Ρ.Α.
ΥΓ.: Τα στοιχεία είναι στην κατοχή της εφημερίδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass