«Χ»αμόγελα αισιοδοξίας...

*ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο Π. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ *ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2023 11:00
Το γκολ του Ογκμποε κόντρα στον Ατρόμητο σε στιγμιότυπα Το γκολ του Ογκμποε κόντρα στον Ατρόμητο σε στιγμιότυπα

Του Σωτ. Κέλλα

Μετά από πολύ καιρό είδαμε χαμόγελα αισιοδοξίας στο AEL Fc Arena και αυτά προκλήθηκαν από την εμφάνιση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο Αθηνών όχι μόνο για το τελικό αποτέλεσμα (1-1), αλλά και για την εμφάνιση της ομάδας, και κυρίως από παίκτες που είχαμε καιρό να δούμε, όπως ο Θωμαΐδης (ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης τον ξέρει από την Καβάλα κα τον ήθελε κι όταν ήταν προπονητής στη Βέροια) και ο Μπρου.

Επίσης, είδαμε και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Η ΑΕΛ έπαιξε σαν ίσος προς ίσος την ομάδα του Ατρομήτου και η δήλωση Δερμιτζάκη ότι θα προσπαθήσει η ομάδα στην Αθήνα να διεκδικήσει την πρόκριση με τις πιθανότητες που αναλογούν στην ομάδα είναι χαρακτηριστική. Μετά το τέλος του αγώνα έλεγε ότι υπάρχουν δύο στόχοι, ο πρώτος είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία και κάθε αγωνιστική να προσθέτει φιλάθλους στο γήπεδο.
Η ομάδα αυτή τη στιγμή δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό αναμένεται να φανεί και στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, όπου με νίκη θα μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό (έχει ρεπό) σε δύο βαθμούς.
Προχθές η ΑΕΛ, με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο, έπαιξε πολύ καλύτερα και ειδικά στο δεύτερο μέρος, και αδικείται από το αποτέλεσμα.
Από δω και πέρα, όμως, θα πρέπει να επιστρέψει στη σκληρή πραγματικότητα της κατηγορίας που αγωνίζεται και ειδικά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και όχι Κυριακή για τηλεοπτικούς λόγους. Στο διάστημα αυτό σίγουρα αρκετοί παίκτες που έχουν πρόβλημα τραυματισμού προλαβαίνουν να αποθεραπευτούν και να είναι στη διάθεση του προπονητή.
Μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό εκτός έδρας, όπου τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για το 2023, η ΑΕΛ θα στραφεί και θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί για την ενίσχυση της ομάδας με τους περιορισμούς της αδειοδότησης. Εισηγήσεις θα υπάρχουν, αλλά οι επιλογές θα είναι λίγες, αφού ο προπονητής θεωρεί ότι η ομάδα έχει ποιότητα σε όλους τους τομείς.
ΧΑΡΤΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙ
Ὤδινεν ὄρος καὶ ἔτεκε μῦν… αποδείχθηκε η διακοπή του αγώνα ΑΕΛ-Ατρόμητου στο 19’, καθώς αυτό που πετάχτηκε στον δεύτερο βοηθό ήταν ένα χάρτινο ποτήρι, το οποίο μάλλον έγινε αιτία να διακοπεί το παιχνίδι για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην πεταχτούν επιπλέον αντικείμενα.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μετά την οριστική συμφωνία του Action 24 (η κάθε ομάδα θα πάρει 30.000 ευρώ σε δύο δόσεις) με τις ομάδες της Super League 2 για την τηλεοπτική μετάδοση αγώνων της κατηγορίας, έχουν προγραμματιστεί δύο ζωντανές μεταδόσεις: Το Καλλιθέα-Kαλαμάτα και το AEΛ-Απόλλων Πόντου. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι θα καλύψει εκείνη από το κανάλι της στο youtube διαδικτυακά με συνδρομή δύο αναμετρήσεις.
Πρόκειται για τα παιχνίδια Μακεδονικός-ΑΕΚ Β’ και Ιωνικός-Αιγάλεω. Αναλυτικά η 13η αγωνιστική έχει ως εξής:
Α’ Όμιλος
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
15:00, Μακεδονικός-ΑΕΚ Β’ SL2 Channel
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
15:00, Αιολικός-ΠΟΤ Ηρακλής
15:00, Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμπανιακός
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
15:00, ΑΕΛ-Απόλλων Πόντου Action24
15:00, Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’
Ρεπό: Κοζάνη, ΛεβαδειακόςΒ’ Όμιλος
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023
15:00, Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β’
15:00, Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β’
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
15:00, Ηλιούπολη-Χανιά
15:00, Καλλιθέα-Καλαμάτα Action24
15:00, Τηλυκράτης Λευκάδας-Γιούχτας
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023
15:00, Ιωνικός-Αιγάλεω SL2 Channel

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass