Αξιόλογη παρουσία αθλητών του Α.Σ. Δία

*ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TAEKWONDO

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2023 9:07

Με τη συμμετοχή 1.600 αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα, διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο «Βόλαρης Γ.» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στον Πειραιά. Ο Α.Σ. Δίας Λάρισας συμμετείχε με δύο αθλητές όπου κατέκτησε μια 5η και μια 9η θέση.

Αναλυτικά ο Μαλάκος Δημ. αγωνίστηκε στα -41 κιλά Παίδων και κατέκτησε την 9η θέση, κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα 2-0 στους γύρους, ενώ στον επόμενο αγώνα για μια θέση στην 5άδα ηττήθηκε 2-1 στους γύρους από τον Κυπελλούχο Ελλάδος το 2022 και το 2023, μετά από ένα δυνατό και ανατρεπτικό παιχνίδι. Ο Κωστίδης Οδ. αγωνίστηκε στα -61κιλά Παίδων όπου μετά από 2 νίκες στους πρώτους αγώνες με διαφορά πόντων (2-0 και 2-0 με υπεροχή γύρων), ηττήθηκε στον αγώνα πριν τα μετάλλια μετά από ένα δυνατό παιχνίδι. Και οι δυο αθλητές έδειξαν χαρακτήρα και ήθος. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για την προσπάθεια τους, τους γονείς που στηρίζουν κάθε προσπάθεια στον δρόμο του πρωταθλητισμού και τον προπονητή του Συλλόγου κο Ζεϊμπέκη Χρήστο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass