Ο Γιουματζίδης διαιτητής στον αγώνα με τον Απόλλωνα Π.

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2023 9:02

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου και την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο 32χρονος Μελέτης Γιουματζίδης,

από τον Σύνδεσμο Πέλλας, που υπήρξε στο παρελθόν και διαιτητής της ΕΠΣ Χανίων, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:00 στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2021-2022, στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Πανσερραϊκού (27/02/2022) και στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τον ΠΟΤ Ηρακλή (28/11/2021) για την Superleague 2. Βοηθοί του ο Δαυίδ Πριόνας (Εύβοιας) και ο Δημήτρης Παγουρτζής (Πειραιά). Τέταρτος θα είναι ο Βασίλης-Απόστολος Αργυρός από την Ένωση Πέλλας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ε.Π.Σ Πιερίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass