ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ:

Μπορεί να κρίνει ο βοηθός…

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2023 12:27

«Ο δεύτερος επόπτης ήταν στην ευθεία και αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει μια φάση».

Αυτά δήλωσε ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος του αγώνα. Μεταξύ άλλων είπε: «Σήμερα εκτός από την προσπάθεια που καταβάλαμε σαν ομάδα παίζαμε και με παραπάνω παίκτες. Οι παραπάνω παίκτες εκτός του κόσμου ήταν αυτά τα παιδιά που μας δημιούργησαν μια έξτρα ενέργεια (σ.σ. εννοεί τα άτομα με ειδικές ανάγκες). Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί θεωρώ ότι υπάρχει ένα γκρουπ ισχυρών ομάδων και ομάδων που έχουν υψηλό στόχο, μέσα σ’ αυτό το γκρουπ φυσικά είναι και η Νίκη Βόλου. Γιατί η Νίκη Βόλου έχει ένα πάρα πολύ καλό προπονητή, έναν προπονητή που έχει μια φιλοσοφία η οποία έχει να κάνει με σωστή δομή του ποδοσφαίρου και έχει μια ομάδα που έχει δομηθεί εδώ και πολλά χρόνια και χαρακτηριστικά παικτών που ξέρουν την κατηγορία, ξέρουν τι θέλουν».
*Για τη φάση της Νίκης Βόλου
«Από εκεί που είμαι δεν μπορώ να έχω εικόνα, εγώ το μόνο που κάνω είναι να εμπιστεύομαι τους διαιτητές, οι οποίοι ήταν όλοι Α’ Εθνικής, είναι έμπειροι διαιτητές. Ο δεύτερος επόπτης ήταν στην ευθεία και αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει μια φάση».
* Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με αφορμή την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, που έγινε στο AEL FC ARENA είπε: «Τίποτα, ήρθα από σεβασμό, μόνο και μόνο, για την αντίπαλη ομάδα και τον αντίπαλο προπονητή. Αυτά για μένα. Αυτό που είπα και στο ημίχρονο στους διαιτητές είναι δεν χρειάζεται καν να το δεις το γκολ του Κάσσου. Όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο σήμερα είδε ότι η τροχιά της μπάλας έχει περάσει τη γραμμή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass