Μπράβο στον Κώστα…

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2023 12:22

Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ ήταν η χθεσινή αγωνιστική και πριν τον αγώνα η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: ‘

Η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι ένα συναίσθημα που ενώνει όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης. Γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά όλοι είμαστε ισότιμοι.
Η Super League 2 αγκαλιάζει φορείς και ιδρύματα από όλη την Ελλάδα και αφιερώνει την 12η αγωνιστική Α Ομίλου και 10η Β Ομίλου στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1992, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, δίνοντάς μας την ευκαιρία κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Επιδιώκει την αύξηση του βαθμού ένταξης των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής, αθλητικής και πολιτιστικής ζωής».
Χθες τους παίκτες της ΑΕΛ συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο παιδιά του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου που εδρεύει στη Γιάννουλη, καθώς και φίλαθλοι με κινητικά προβλήματα στους οποίους και αφιερώθηκε στο τέλος από τους παίκτες η νίκη. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις πέτυχε το γκολ ο Κώστας Παπαγεωργίου πήγε σε αυτούς μαζί με συμπαίκτες του.
Εξάλλου, τιμήθηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ η αθλήτρια ΑμεΑ, Σταματία Σταμπουλή, με διακρίσεις σε ακόντιο και σφαίρα εντός κι εκτός συνόρων, ενώ μια ανθοδέσμη της πρόσφερε και η Νίκη Βόλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass