Πρωταγωνιστής και φέτος στην Α2 ο ΝΟΛ-Exalco

*ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 13-9

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2023 11:05

Πρωταγωνιστής και φέτος θα είναι ο ΝΟΛ-Exalco στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας. Αυτό το σαφέστατο μήνυμα έστειλε η λαρισινή ομάδα στην πρεμιέρα που κέρδισε με 13-9 την Ηλιούπολη, που θα είναι και από τους βασικούς συνδιεκδικητές της ανόδου.


Η λαρισινή ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο πόλο στο τελευταίο οκτάλεπτο χθες στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας και πήρε το δίκαιο χειροκρότημα από τους πιστούς του αθλήματος, που με βάση την εικόνα που έδειξε το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα θα αυξηθούν, όπως έγινε και την περσινή σειζόν. Ο ΝΟΛ-Exalco στηριζόμενος σε λαρισινά παιδιά προωθεί το άθλημα που στόχο έχει να το αγαπήσει όλη η πόλη.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 8-7,13-9
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Αντζουλάκου, Κυρανή
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΟΛ Exalco (Μπλάνας): Μπεζιλιώτης, Δανιήλ Χ., Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 2, Δανιήλ Α., Νικηφορίδης, Μότσιας 1, Παράσχος 4, Πατσίκας, Μερκουριάδης 2, Πατούνας 1, Μεταξιώτης 1, Νούλας, Παπαδόπουλος 2, Κόκκινος.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Σταϊκόπουλος): Μπέλιας, Χάλαρης Μ. 3, Σπέτσας, Γεωργιάδης, Χατζής, Χάλαρης Ι., Νοίκος, Ξανθόπουλος 1 , Οικονόμου, Παναγούλης 1, Τζελόπουλος 1, Νατσούλης 1, Βεζάκης Κωνσταντόπουλος 1, Ευσταθίου.
Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι ο Νηρέας Χαλανδρίου κέρδισε με 8-7 του ΟΥΚ Βόλου.
ΣΗΜΕΡΑ
*15.00, Εθνικό Κέρκυρας, ΝΑΟ Κέρκυρας – Άρης Θεσσαλονίκης. Διαιτητές: Ανδρέας Μοίραλης, Μιχάλης Μάρκοβιτς. Παρατηρητής και Αλυτάρχης: Μιχάλης Κουρέτας.
*15.00, Εθνικό Θεσσαλονίκης, ΠΑΣ Φοίβος – Μαρούσι Α.Σ. Διαιτητές: Άγις Καρούλης, Ηλίας Μπαλαμπάνης. Παρατηρητής: Μίλτος Ελευθεριάδης. Αλυτάρχης: Πολυζώης Σιώης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass