Σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΛ

ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2023 11:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Δύο αγωνιστικές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος της Super League 2 και η ΑΕΛ βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Α’ Όμιλο, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.


Οι «βυσσινί» με την εικόνα που έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Λεβαδειακό έχουν τις δυνατότητες για να διεκδικήσουν την επιστροφή στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό σίγουρα δεν επιτυγχάνεται μόνο με ευχολόγια.
Χρειάζεται και στον αγωνιστικό χώρο η ΑΕΛ να είναι δυνατή, έτσι ώστε να κερδίζει τους αντιπάλους της, αλλά και διαιτητές που με τα σφυρίγματά τους αδικούν το λαρισινό ποδοσφαιρικό συγκρότημα.
Όσον αφορά το θεσσαλικό ντέρμπι με την ντεφορμέ Νίκη Βόλου, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, διότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, άσχετα αν προέρχεται από δύο αρνητικά γι’ αυτήν αποτελέσματα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Παύλος Δερμιτζάκης είδε τη Νίκη Βόλου στον αγώνα με τον Μακεδονικό και ανέλυσε στους παίκτες του τα υπέρ και τα κατά των «γειτόνων», που θα έρθουν στο AEL FC ARENA με σκοπό να πάρουν κάτι.
Το αν θα τα καταφέρουν, θα εξαρτηθεί από την ΑΕΛ, η οποία θα έχει το αβαντάζ της έδρας, αλλά και τη στήριξη των φιλάθλων της, η παρουσία των οποίων ήταν συγκινητική στη Λειβαδιά, παρά το… απαγορευτικό που υπήρχε.
Γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας πως εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο, υπάρχει και το γόητρο και πάντα αυτά τα παιχνίδια παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και καθώς ο καιρός είναι ιδανικός για ποδόσφαιρο, το AEL FC ARENA αναμένεται πως θα έχει μεγάλο αριθμό Λαρισαίων φιλάθλων, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να τους ικανοποιήσουν με την εμφάνιση και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι «βυσσινί» του Παύλου Δερμιτζάκη, πάντως, πριν την ισοπαλία με τους Βοιωτούς μετρούσαν τρία διαδοχικά «τρίποντα», ενώ συμπλήρωσαν επτά αγώνες αήττητοι (4-3-0).

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε  ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 2, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00, στο γήπεδο «AEL FC ARENA», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass