EURO 2024

Την Πέμπτη η κλήρωση της Εθνική μας για τα play off

*ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ (21:45, ALPHA)

Δημοσίευση: 21 Νοε 2023 11:01

Μεθαύριο Πέμπτη (23/11-13:00), στο «σπίτι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» στη Νιόν της Ελβετίας, είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των play off του Euro 2024, στην οποία θα συμμετάσχει και η Εθνική Ελλάδας.


Δώδεκα ομάδες θα συμμετάσχουν με βάση την απόδοσή τους στο Nations League 2022/23, οι νικητές των Ομίλων των League A, B και Γ, αλλά εάν έχουν ήδη προκριθεί θα αντικατασταθούν από την επόμενη καλύτερη ομάδα. Εάν λιγότερες από τέσσερις ομάδες από μία League εισέλθουν στα play off, η πρώτη διαθέσιμη θέση κατανέμεται στον νικητή του Ομίλου με την καλύτερη κατάταξη του League D, την Εσθονία.
Έως τώρα εξασφαλισμένη θέση στα play off και την κλήρωση έχουν οι: Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Φινλανδία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισραήλ, Λουξεμβούργο, Πολωνία.
Η κατανομή των ομάδων στα μονοπάτια των play off μπορεί να επιβεβαιωθεί σήμερα το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, όταν έχουν καθοριστεί οι 12 συμμετέχοντες στα play off.
Θα διεξαχθούν έξι ημιτελικοί στις 21 Μαρτίου 2024 και τρεις τελικοί στις 26 Μαρτίου 2024, με τις τρεις νικήτριες ομάδες σε αυτούς τους αγώνες να συμπληρώνουν τη σύνθεση των τελικών του Euro 2024 των 24 ομάδων.
ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Το ταξίδι της πρόκρισης της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Euro 2024 φτάνει στο τέλος του. Η προσπάθεια ήταν τιτάνια στα προκριματικά του Euro 2024 και θέλει να αποχαιρετήσει τη διαδικασία με ψηλά το κεφάλι. Στον τελευταίο αγώνα η γαλανόλευκη υποδέχεται σήμερα και ώρα 21.45 στην ΟΠΑΠ Αρένα, που αναμένεται κατάμεστη, το μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και πρωτοπόρο του 2ου Ομίλου Γαλλία. Η Εθνική θέλει τη νίκη για να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά και να πάει με καλή ψυχολογία στα playoffs του Nations League, που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο του 2024, όπου θα διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση του Euro στα γήπεδα της Γερμανίας. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του Alpha.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass