Δώρο από την Καρδίτσα…

*Τι είδε ο Π. Δερμιτζάκης στον αγώνα Αναγέννησης-Λεβαδειακού 2-0 *Σήμερα θα δει το Νίκη Βόλου-Μακεδονικός

Δημοσίευση: 20 Νοε 2023 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
Πρόωρο Χριστουγεννιάτικο δώρο πήρε χθες η ΑΕΑ από την Καρδίτσα καθώς η τοπική Αναγέννηση

κέρδισε τον Λεβαδειακό με 2-0 και ουσιαστικά η διαφορά από τη λαρισινή ομάδα της πρωτοπόρου της βαθμολογίας του ομίλου της Λιβαδειάς μειώθηκε στους δύο βαθμούς. Η ΑΕΛ είναι πέντε πόντους πίσω, αλλά έχει έναν αγώνα λιγότερο.
Το παιχνίδι παρακολούθησε ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης με τον συνεργάτη Παντελή Μπούσσια για να δει τον Λεβαδειακό ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΛ.
Ο Μπούσσιας δεν προλάβαινε να κρατάει σημειώσεις, ενώ ο Δερμιτζάκης διαπίστωσε ότι η ομάδα της Λιβαδειάς μπορεί να είχε κάνει ένα εντυπωσιακό σερί νικών, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει μία ισοπαλία και μία ήττα δείχνοντας ότι δεν είναι αχτύπητη. Είδε τα αδύνατα σημεία, αλλά βέβαια είδε και πολλά δυνατά καθώς η ποιότητα των παικτών που είναι πολύ υψηλή και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή, αφού κάθε παίκτης του Λεβαδειακού μπορεί να κάνει ζημιά αν δεν λειτουργήσει η ΑΕΛ ομαδικά.
Σήμερα υπάρχει νέα αποστολή για τον Δερμιτζάκη στο γήπεδο της Νεάπολης Βόλου για να δει την αναμέτρηση Νίκης Βόλου-Μακεδονικού, αφού η Νίκη Βόλου είναι ο μεθεπόμενος αντίπαλος των «βυσσινί» αλλά εντός έδρας.
Χθες το πρωί υπήρξε οικογενειακό διπλό που τελικά έγινε στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, αφού το Ael Fc Arena λόγω της βροχής που προηγήθηκε ήταν επιβαρημένο και σε συνδυασμό με την επανασπορά που έγινε το τελευταίο διάστημα εγκυμονούσε κινδύνους.
Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που δεν ξεχώριζες βασικούς και αναπληρωματικούς τελείωσε με 0-0, αφού και οι δύο αντίπαλοι πρόσεχαν τις αμυντικές τους γραμμές, κάτι που επισημαίνει ο Δερμιτζάκης (ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι).
Στο διπλό δεν έπαιξε ο Όγκμποε που σήμερα μπαίνει σε ρυθμούς, αλλά ο Νίνο αγωνίστηκε κανονικά. Όλα δείχνουν ότι μοναδικός απόντας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα είναι ο Σάρατε.
Ηττα του Λεβαδειακού
Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε με 2-0 στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής στον Α’ όμιλο της Super League 2, λίγο ημέρες αφότου είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο εφετινό πρωτάθλημα.
Στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής νίκησε εκτός έδρας τον Καμπανιακό με 3-1, διακόπτοντας το αρνητικό σερί των τριών ηττών, που κόστισαν τον πάγκο στον Σάκη Τσιώλη.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:
Καμπανιακός-ΠΟΤ Ηρακλής    1-3
Απόλλων Πόντου-Αιολικός    0-1
Αναγέννηση Καρδίτσας-Λεβαδειακός    2-0
Νίκη Βόλου-Μακεδονικός    Σήμερα
ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ Β’, ΑΕΛ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός    9 αγ.    22 β.
2. ΑΕΛ    8    17
3. Νίκη Βόλου    7    15
4. Κοζάνη    8    13
5. Αναγέννηση Καρ.    8    11
6. Μακεδονικός    7    10
7. ΠΑΟΚ Β’    8    10
8. ΠΟΤ Ηρακλής    8    8
9. Αιολικός    8    8
10. Καμπανιακός    7    6
11. Απόλλων Πόντου    8    5
12. ΑΕΚ Β’    6    4
13. Αλμωπός Αριδαίας    0    0
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα Super League 2, 2023-24 με απόφαση του Δ.Σ. της Διοργανώτριας (26.9.23).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass