Προβληματισμός για τη διαιτησία στο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2023 12:20

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ομάδας του Κιλελέρ για κάποια γεγονότα που έλαβαν χώρα στους δύο τελευταίους αγώνες (στη Ζάκυνθο με την ομώνυμη ομάδα και στη Φιλιππούπολη με την Καστοριά) και όπως επισημάνθηκε «είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση των όρων διεξαγωγής τους».


Αναφερόμενοι σε χαρακτηριστικά στοιχεία των δύο προαναφερόμενων αναμετρήσεων οι φίλαθλοι της λαρισινής ομάδας επισήμαναν πως «κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την «πρωτοποριακή»... χρήση VAR στη Ζάκυνθο, μέσω της οποίας και κατόπιν άσκησης ψυχολογικής βίας από «καλογυμνασμένους» κυρίους καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος των «κιτρινόμαυρων», ενώ αργότερα με αντίστοιχη διαδικασία υποδείχθηκε η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κατσαμάγκα, γεγονός που κόστισε τόσο στη συνέχεια του ίδιου αγώνα όσο και με την απουσία του στον επόμενο, αυτόν με την Καστοριά.
Φυσικά, στον αγώνα με την Καστοριά καθοριστική ήταν η μη υπόδειξη του προφανέστατου πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα, στοιχείο που στέρησε την ομάδα του Κώστα Κατσάρα από τη δυνατότητα να διεκδικήσει την ισοφάριση και ενώ νωρίτερα -με χαρακτηριστική ευκολία- είχε δοθεί η «εσχάτη των ποινών» υπέρ των φιλοξενούμενων και τελικών νικητών Καστοριανών.
Η Α.Ε. Κιλελέρ μπορεί να μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι δεδομένο ότι σε όλη της τη διαδρομή πορεύτηκε με γνώμονα την αξιοπρέπεια και τον ειλικρινή σεβασμό προς όλους τους εμπλεκόμενους (αντιπάλους, αξιωματούχους και φιλάθλους) στην ποδοσφαιρική λειτουργία. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχει κάθε δικαίωμα να τα απαιτεί να τα «εισπράττει» και η ίδια, σε μία περίοδο μάλιστα που είναι η μόνη εκπρόσωπος του νομού Λάρισας στη Γ’ Εθνική, αλλά και η καλύτερη -βάσει επιδόσεων- ομάδα της Θεσσαλίας στη διοργάνωση» καταλήγει η τοποθέτηση των φίλων της Α.Ε. Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass