Ολοκληρώθηκε η σχολή UEFA A’ στη Λάρισα

Δημοσίευση: 02 Νοε 2023 11:30

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία -με τη διεξαγωγή της 3ης φάσης στη Λάρισα- η σχολή προπονητών κατηγορίας UEFA Α’ που διοργάνωσε η ΕΠΣ Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Τα πρακτικά μαθήματα της 3ης φάσης πραγματοποιήθηκαν στα γήπεδα Νεάπολης, Τερψιθέας, Ν. Πολιτείας και Γιάννουλης, τα θεωρητικά στο Επιμελητήριο, ενώ οι εξετάσεις στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

Τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο οι αποφοιτήσαντες ονομάζονται υπό αξιολόγηση προπονητές UEFA Α’ και έχουν το δικαίωμα -άσχετα εάν έχουν περάσει ή όχι- να εργαστούν για δύο χρόνια ως πρώτοι προπονητές σε ομάδες Γ’ Εθνικής ή ως βοηθοί προπονητές σε επαγγελματικές ομάδες (όσοι έχουν κοπεί μετά τα δύο χρόνια πρέπει να κάνουν επανεξέταση). Στη σχολή μετείχαν συνολικά 47 προπονητές από όλη την Ελλάδα, ενώ από τη Λάρισα το «παρών» έδωσαν οι Γιάννης Σιάρκος, Γιώργος Καφφές, Ζήσης Ζιάγκας, Χρήστος Χατζηλιάδης και Δημήτρης Βλάχος, καθώς επίσης και οι Βαγγέλης Στουρνάρας, και Αλέξανδρος Βεργώνης. Εκπαιδευτές της σχολής ήταν οι κ. Μητροτάσιος, Ιορδανίδης και Βονόρτας, οι οποίοι επιβράβευσαν την ΕΠΣΝΛ για την άριστη διοργάνωση της Σχολής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass