ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ:

Ο Λαρισαίος πρεσβευτής της ανθρωπιάς στην Τουρκία...

*ΔΩΡΕΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΪΣΕΡΙ *ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Νοε 2023 11:00

Του Σωτ. ΚέλλαΟ 32χρονος Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν είναι απλά ένας Λαρισαίος που παίζει στην Τουρκική Καϊσερισπόρ, αλλά ένας Λαρισαίος πρεσβευτής της ανθρωπιάς που φέρνει τις δύο χώρες Ελλάδα και Τουρκία πιο κοντά, δείχνοντας στην πράξη την αλληλεγγύη των λαών.
Στις 16 Οκτωβρίου ο Κολοβέτσιος (σε δύο αγώνες συμπληρώνει 100 συμμετοχές στο Τουρκικό πρωτάθλημα με την Καϊσερισπόρ) είχε τα γενέθλιά του και αντί για γιορτή επέλεξε να δωρίσει ρούχα σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη σε σχολείο του Καϊσερί.


Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μιλώντας στην «Ε» είπε: «Νομίζω ότι τα παιδιά πρέπει να τα αγκαλιάσουμε όλοι και να τα οδηγήσουμε στις διαχρονικές αξίες του αθλητισμού. Ειδικά αυτά που είναι αδύναμα οικονομικά και δεν μπορούν οι γονείς τους να τα βοηθήσουν. Τέτοιες μικρές χαρές δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Χάρηκα που ήρθε και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας στην εκδήλωση που έγινε και θεωρώ ότι ειδικά τα παιδιά πρέπει από μικρά να διαπλάθονται για ειρηνικούς σκοπούς και όχι για πολεμικούς. Αυτά είναι η ελπίδα μας για έναν καλύτερο κόσμο».
Σε σχετική ανακοίνωση η εκπρόσωπος εταιρεία του παίκτη ανέφερε: «Η πρόσφατη δράση του δημιουργεί ένα αξιοσημείωτο προηγούμενο και λειτουργεί ως εμπνευσμένο παράδειγμα για τους συναθλητές του. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι πράξεις σαν αυτές κάνουν μια σημαντική διαφορά και εμπλουτίζουν τις ζωές των λιγότερο τυχερών.
Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ο Δημήτρης μας έδειξε ότι το να ανταποδίδεις δεν είναι απλά πράξη αλλά ευθύνη. Ενθαρρύνουμε ολόψυχα τους άλλους να ακολουθήσουν τα βήματά του, καθώς πράγματι έχει βάλει ψηλά τον πήχη τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική υπεροχή».
Τέλος όπως μας είπε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στις 12 Νοεμβρίου θα έρθει στη Λάρισα και θα κάνει μια ανάλογη εκδήλωση για πλημμυροπαθή παιδιά της Θεσσαλίας σε κάποιο σχολείο.
Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος γεννήθηκε στη Λάρισα 16 Οκτωβρίου 1991, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Τοξότη Λάρισας και έχει παίξει σε Τύρναβο, ΑΕΛ, Γιάννινα, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και από τις 15 Σεπτεμβρίου 2020 παίζει στην Καϊσερισπόρ όπου μετράει μέχρι τώρα 98 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Αυτή τη στιγμή φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass