Αλαλούμ στο Θεσσαλικό ντέρμπι της Super League 2

ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΩΡΙΣ… ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ - ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ (15:00)

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2023 12:20

Του Σωτ. Κέλλα

Αλαλούμ... Τελικά κανονικά με την παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το παιχνίδι της Αναγέννησης με την ΑΕΛ αύριο στις 3 το απόγευμα, καθώς ξεπεράστηκε το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την πυροπροστασία.


Όπως είναι γνωστό με έγγραφό της η Περιφέρεια Θεσσαλίας γνωστοποίησε προχθές το μεσημέρι, ότι ο αγώνας λόγω έλλειψης πιστοποιητικού πυρασφάλειας θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών.
Μια εξέλιξη που αιφνιδίασε τους ανθρώπους της Αναγέννησης καθώς τα προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ Β’ και Αιολικό είχαν διεξαχθεί κανονικά και δίχως προβλήματα με κόσμο.
Ακολούθησαν αντιδράσεις από την ομάδα της Καρδίτσας και τον κόσμο της, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν άμεσα οι απαιτούμενες ενέργειες, να συνεργαστούν οι υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας, ώστε να λάβει άδεια το Στάδιο από την Πυροσβεστική (μέχρι να ολοκληρωθεί η μελέτη για τη συνολική κάλυψη του αθλητικού κέντρου) και τελικά ο αυριανός αγώνας να διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία φιλάθλων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας: «Εγκρίνει τη χορήγηση άδειας διεξαγωγής, του αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 - ΠΑΕ ΑΕ Λάρισας, στο γήπεδο ποδοσφαίρου Δ.Ο.Π.Α.Κ. του Δήμου Καρδίτσας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 15:00. Έτσι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με θεατές».
Σημειώνεται ότι θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι στο youtube της διοργανώτριας αρχής.
Η ΑΕΛ στόχο έχει να κάνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη τη φετινή περίοδο, καθώς μέχρι τώρα έχει υποστεί μια ήττα και έχει φέρει μια ισοπαλία.
Ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σάρατε και Όγκμποε, ενώ σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα μετά την εμφάνιση με τον Μακεδονικό (1-1) που δεν ήταν καλή. Αναγκαστική θα είναι η τοποθέτηση του Πεντρόσο αντί του Όγκμποε σαν σέντερ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είναι και στα καλύτερά της αν κρίνουμε από το απρόσμενο «αντίο» του Βραζιλιάνου Ελιβέλντο που με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως φεύγει από την ομάδα της Καρδίτσας. «Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο και για όλους τους οπαδούς της Αναγέννησης Καρδίτσας, αντίο», αναφέρεται στο σχετικό ποστάρισμα που έκανε.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο ρέφερι, Γιώργος Τακίδης, ο οποίος ανήκει στον Σύνδεσμο Κιλκίς, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει αύριο Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Βοηθοί του θα είναι ο Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και ο Αχιλλέας Αναστασιάδης (Σερρών). Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Δραγούσης (Κιλκίς) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Τεβεκέλης από την Ε.Π.Σ Μακεδονίας.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός, που έχει κάνει το 4x4, φιλοξενεί την ΑΕΚ Β’, η οποία ηττήθηκε και στις δυο προηγούμενες εξορμήσεις της. Η εξαιρετική μέχρι στιγμής Κοζάνη ταξιδεύει στο Πολύκαστρο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος αναζητεί το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν. Στην ίδια… μοίρα μέχρι στιγμής Νίκη Βόλου και Καμπανιακός, τίθενται αντιμέτωποι στο Πανθεσσαλικό, ευελπιστώντας να επανεκκινήσουν τη σεζόν με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Λιβαδειάς, Λεβαδειακός-ΑΕΚ Β’
ΑΥΡΙΟ
15:00 Πολυκάστρου, Απόλλων Πόντου-Κοζάνη
15:00 Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ
15:00 Πανθεσσαλικό, Νίκη Βόλου-Καμπανιακός
15:00 Μακεδονικού, Μακεδονικός-ΠΑΟΚ Β’
Ρεπό: Αιολικός, ΠΟΤ Ηρακλής


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός    4 αγ.    12
2. Κοζάνη    5    9
3. ΑΕΛ    5    8
4. ΠΑΟΚ Β’    5    7
5. Μακεδονικός    5    6
6. ΠΟΤ Ηρακλής    4    5
7. Αιολικός    5    5
8. Αναγέννηση Καρδ.    5    3
9. ΑΕΚ Β’    3    3
10. Καμπανιακός    3    3
11. Νίκη Βόλου    3    3
12. Απόλλων Π.     2    0
13. Αλμωπός Αρ.    0    0
* Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας έχει αποβληθεί από το Πρωτάθλημα Super League 2, 2023-24 με απόφαση του Δ.Σ. της Διοργανώτριας (26.9.23).
* Στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αφαιρέθηκαν 5 βαθμοί (υπ αριθμ. 568/2023 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass