Λαρισαίοι …Σπαρτιάτες

*ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ SPARTAN TRIFECTA WORLD CHAMPIONSHIP ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2023 12:20

5.000 αθλητές από 70 χώρες θα αγωνιστούν στο Spartan Trifecta World Championship στη Σπάρτη, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 3, 4 και 5 Νοεμβρίου.
Αναμεσά τους είναι και οι Λαρισαίοι Χρήστος Αγριόδημος, Λάζαρος Κουμπούρας, Στέλλιος Μυσιρλάκης, Πέτρος Τσακούλης, Αλέξανδρος Τσέτσιλας, Θωμάς Γραβάνης, Νίκος Πρίφτης και Δημήτρης Στούκας.


Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου με την τελετή έναρξης και την παρέλαση των Εθνών, όπου όλοι οι αθλητές θα παρελάσουν από την κεντρική πλατεία της Σπάρτης μέχρι το άγαλμα του Λεωνίδα.
Οι αγώνες αντοχής στο βουνό με εμπόδια ξεκινούν την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου με τον αγώνα Sprint των 5 χιλιομέτρων, ενώ το Σάββατο 4 Νοεμβρίου διεξάγεται ο αγώνας Super (10χλμ.) με αποκορύφωμα το Beast των 21 χιλιομέτρων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, από τον οποίο θα προκύψει και ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
Για να συμμετέχει κανείς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 3 τερματισμούς (Sprint, Super & Beast) μέσα σε ένα έτος. Όμως, αν κάποιος επιθυμεί να λάβει μέρος μεμονωμένα στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή χωρίς καμία προϋπόθεση στο gr.spartan.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass