Π. ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ:

Συγκέντρωση στην άμυνα...

* ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ

Δημοσίευση: 26 Οκτ 2023 12:00

«Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ιδιαίτερα στις στατικές φάσεις». Αυτό τόνισε χθες κατά τη διάρκεια της ανάλυσης του βίντεο του αγώνα ΑΕΛ-Μακεδονικού 1-1 στους παίκτες της ομάδας ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης και στάθηκε σε δύο φάσεις που ξεκίνησαν από πλάγια άουτ, αλλά και πόσο εύκολα στο δεύτερο μέρος ένας παίκτης των αντιπάλων μπήκε στη μεγάλη περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ.


Παράλληλα ο Δερμιτζάκης είπε ότι είναι ευχαριστημένος από κάποια διαστήματα παιχνιδιού, αλλά πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί ώστε να παίρνει νίκες, αφού στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει φέρει ισοπαλία.
Πάντως προβληματισμός υπάρχει από το γεγονός ότι η ΑΕΛ υστερεί στο ψηλό αμυντικό παιχνίδι, αφού τα μπακ είναι χαμηλά σε ύψος.
Σχετικά με το ερχόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είπε κάτι, αλλά σίγουρα όλα δείχνουν ότι μετά τον τραυματισμό του Όγκμποε (θα απουσιάσει όπως έγραψε η «Ελευθερία της Δευτέρας» για ένα μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους) θα παίξει ο Πεντρόσο, με εναλλακτική τον Νίνο.
Αυτό σημαίνει ότι μάλλον θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Οτορμίν που ήταν πολύ καλός στον αγώνα με τον Μακεδονικό και όσο έπαιξε έκανε αισθητή την παρουσία του.
Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δερμιτζάκης εισηγήθηκε μεταγραφές σε ορισμένες θέσεις (ακούγεται χωρίς να επιβεβαιώνεται για δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ).
Στη διάθεση του προπονητή εκτός του Όγκμποε δεν θα είναι και ο έτερος τραυματίας Αργεντινός Σάρατε.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας υπήρχε συνάντηση του ιδίου με τον νυν μεγαλομέτοχο Αχιλλέα Νταβέλη. Ο κ. Κούγιας είπε ότι δεν είχε θέμα την ΑΕΛ, αλλά η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από τους προϋπολογισμούς των δύο πλευρών ως ιδιοκτήτες, τις μεταγραφικές κινήσεις, τις επιλογές συνεργατών και γενικότερα για την επόμενη μέρα.
Σύντομα δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα συνάντηση…
Τέλος έχει ασκηθεί εδώ και 18 μήνες ποινική δίωξη και βρίσκεται σε εξέλιξη με κλήση μαρτύρων για ύβρεις εναντίον της οικογένειας του κ. Κούγια που συνέβησαν πριν τον αγώνα ΑΕΛ-Ατρομήτου Αθηνών. Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί είναι ύβρεις και αναμένονται εξελίξεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΑΚΙΔΗΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου και την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο ρέφερι, Γιώργος Τακίδης, ο οποίος ανήκει στον Σύνδεσμο Κιλκίς, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2022-2023 στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από το Διαγόρα Ρόδου (19/03/2023) για την Super league 2. Βοηθοί του θα είναι ο Θανάσης Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και ο Αχιλλέας Αναστασιάδης (Σερρών). Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Δραγούσης (Κιλκίς) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Τεβεκέλης από την Ε.Π.Σ Μακεδονίας.
Κυριακή 29/10-15:00
Απόλλων Πόντου-Κοζάνη: Κακουλίδης (Θράκης), Τζιώτζος (Θράκης), Κοτανίδου (Δράμας), 4ος: Τομαράς(Θράκης), παρ.: Ίτσκος (Πέλλας)
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ: Τακίδης (Κιλκίς), Μαλανδρης (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών),4ος: Δραγούσης (Κιλκίς), παρ.: Τεβεκέλης(Μακεδονίας)
Μακεδονικός-ΠΑΟΚ Β: Τσιοφλίκη (Λάρισας), Φράγιος, Κουφός (Μακεδονίας), 4ος: Μέγας (Πιερίας), παρ.: Σπύρου(Καστοριάς)
Νίκη Βόλου-Καμπανιακός: Χρονάς (Αχαΐας), Ζούλης (Αχαΐας), Μπύρος (Ευρυτανίας), 4ος: Φωκάς (Αχαίας), παρ: Λέφας (Πιερίας)
Λεβαδειακός-ΑΕΚ Β (Σάββατο 28/10-15:00): Καλαντζής (Θεσσαλίας), Παγουρτζής (Πειραιά), Αραβίδης (Αθηνών), 4ος: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), παρ.: Βαλιώτης (Λάρισας)
Ρεπό: Ηρακλής

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Ο Ηρακλής κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟΚ Β’ στο Καυτανζόγλειο, για την εξ αναβολής 4η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2 και έφτασε τους πέντε βαθμούς, ενώ οι «ασπρόμαυροι» έμειναν στους επτά πόντους.
Οι γηπεδούχοι στο 28’ πήραν το προβάδισμα. Ο Λαρισαίος πρώην παίκτης της ΑΕΛ και του Ηρακλή Λάρισας Μιχάλης Τσουμάνης έδωσε στον Χειρίτραντα, ο οποίος πέρασε τον Σελιμάι, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Παντεκίδη και να καταλήγει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ Β’ για το 1-0. Το τελικό 2-0 γράφτηκε στο 90+2’. Ο Σίλβα έδωσε στον πρώην παίκτη της ΑΕΛ Κούστα, ο οποίος μέσα από την μικρή περιοχή με δυνατό σουτ νίκησε τον Μοναστηρλή.
Αναλυτικά:
ΠΟΤ Ηρακλής-ΠΑΟΚ Β’    2-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεβαδειακός    12*
2. Κοζάνη    9
3. ΑΕΛ    8
4. ΠΑΟΚ Β’    7
5. Μακεδονικός    6
6. ΠΟΤ Ηρακλής    5*
7. Αιολικός    5
7. Αναγέννηση Καρδίτσας    3***
8. ΑΕΚ Β’    3*
10. Καμπανιακός    3**
11. Νίκη Βόλου    3**
12. Απόλλων Πόντου    0**
*Έχουν κάνει το ένα ρεπό τους
**Έχουν κάνει τα δύο ρεπό τους
***Από την Αναγέννηση Καρδίτσας αφαιρέθηκαν 5 βαθμοί
****Αποβλήθηκε ο Αλμωπός Αριδαίας από το πρωτάθλημα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass