Φιλική «ανατροπή» στην Τσαριτσάνη

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ Κ-19 ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2023 12:35

Εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη αγώνων πρωταθλήματος, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και η ομάδα Κ-19 της ΠΑΕ ΑΕΛ αναμετρήθηκαν χθες σε φιλικό παιχνίδι στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας».

Τελικοί νικητές αναδείχθηκαν με 2-1 οι νεαροί «βυσσινί», οι οποίοι ανέτρεψαν το προβάδισμα των «πρασίνων» που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε στο 16’ με σουτ ο Αντώνης Γκαραλιάκος, ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 25’ όταν το σουτ του Νινίκα αποκρούστηκε από την αριστερή συμβολή των δοκών του Ν. Δραχαλίβα.
Στο 54’ καταλογίστηκε πέναλτι σε χέρι αμυνομένου και από τα 11 μέτρα ο Κυριάκος Ζησούλης ισοφάρισε, ενώ το 1-2 σημείωσε στο 83’ με συρτό σουτ εκτός περιοχής ο Θωμάς Ντελόπουλος.
Τον αγώνα διηύθυναν οι Γιάννης Βαλιώτης - Γιάννης Μπασινός - Θανάσης Μίτης.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν. Δραχαλίβας (63’ Μουλτσιάς), Γανός, Ηλ. Γκαντούνας (46’ Μπουμπουνάρας), Αυλογιάρης, Μιφτάρι (46’ Γεωργούλης), Αθανασούλης (46’ Γκόλτσιος), Τσούτσας (46’ Βασιλειάδης), Κατσιαντώνης, Γκαραλιάκος (46’ Κωνσταντίνου), Ματούλας (63’ Δ.Μπακογιάννης), Στ. Δραχαλίβας (46’ Ν.Γκαντούνας).
Κ-19 ΠΑΕ ΑΕΛ (Γιώργος Καμάκας): Κοβούσογλου (76’ Κούρκουλας), Ντιντής (81’ Λυγούρας), Μπαντραλέξης (51’ λ.τρ. Ράπτης), Γκατζιάς (46’ Ασίκογλου), Παπαϊωάννου (46’ Μπαργιώτας), Τσούτσος (46’ Πολύζος), Μπέζας (81’ Ντελόπουλος), Κουκουράβας (73’ Τασίκας), Νινίκας (46’ Νίτσος), Ζησούλης (60’ Βελετάνης), Αρσένης (60’ Γκουγκίδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass