Ενας …καπετάνιος στο Ομορφοχώρι

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2023 11:30

Το Ομορφοχώρι ήταν ένα από τα χωριά του νομού Λάρισας που στις πρόσφατες πλημύρες λόγω του «Daniel» υπέστη τεράστιες καταστροφές και προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα.


Η ομάδα του χωριού η Δόξα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ τοπικής κατηγορίας και θα έχει πλέον στις τάξεις της έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, τον Άρη Καπετάνιο, που είναι δεινός σκόρερ και εκεί θα κρεμάσει τα παπούτσια του.
«Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην ομάδα του χωριού μου και θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις να δώσω χαρά σε ανθρώπους που με αγάπησαν και με βοήθησαν, όπως είναι ο πρόεδρος της Δόξας Γιώργος Μαξιμιάδης», τόνισε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας και εκφράζει τις ευχαριστίες του στον δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα και στο κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ομάδας των παραλίων, Αποστόλη Τόλιο, για την αρίστη συνεργασία που είχαν.
Ο Καπετάνιος έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Παραποτάμου, στην Α.Ε. Φαρκαδόνας, στον Ηρακλή Λάρισας και στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ενώ θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass