Εντός έδρας αποστολές για τους «αιώνιους»

*ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2023 11:50

Με εντός έδρας αναμετρήσεις συνεχίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το εφετινό «ταξίδι» τους στη Euroleague, μετά το μεταξύ τους ντέρμπι για την πρεμιέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Πρώτος «ρίχνεται στη μάχη» της 2ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται σήμερα ( 21:15) την Μπάγερν Μονάχου στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ΟΑΚΑ και γι’ αυτό καλούνται να... ανασυνταχθούν και να αρχίσουν ένα νικηφόρο σερί, αρχής γενομένης από το ματς με το σύνολο του Πάμπλο Λάσο. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται μπροστά στους φιλάθλους της και πρέπει να εκμεταλλευθεί αυτό το «όπλο», προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση, καθώς, σε περίπτωση ήττας, θα αυξηθεί η πίεση στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», όπου έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την τρέχουσα σεζόν. Ο Τούρκος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου.
ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ
Ο Κώστας Σλούκας υπέστη ελαφριά θλάση στον αριστερό υποκνημίδιο μυ (βρίσκεται χαμηλά στη γάμπα) και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του από το σημερινό παιχνίδι με την Μπάγερν για την EuroLeague στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports 4). Επίσης, γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει την επόμενη «διαβολοβδομάδα», όπου θα υπάρχει διπλή αγωνιστική στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο Παρασκευή ( 21:15) την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να περάσει από μια δύσκολη έδρα, ωστόσο καλείται πλέον να καταβάλλει την αντίσταση και των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να έχει αντίκρισμα το «διπλό» στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και να συνεχίσουν οι «ερυθρόλευκοι» το καλό μομέντουμ, στο οποίο βρίσκονται. Πάντως, οι Πειραιώτες προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχουν τεθεί «νοκ άουτ» οι τραυματίες Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Μουσταφά Φαλ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, με αποτελέσμα να αναμένεται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Καταλανούς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ίγκνας Μπραζντέικις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι... «κουτσουρεμένο», καθώς η Euroleague Basketball ανέβαλε την αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, μετά τις επιθεσεις της Χαμάς και την έναρξη της ένοπλης σύγκρουσης στο Ισραήλ.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
(2η αγωνιστική)
ΣΗΜΕΡΑ
Αναντολού Έφες-Ρεάλ Μαδρίτης
Άλμπα Βερολίνου -Μπασκόνια
Βιλερμπάν -Παρτιζάν Βελιγραδίου
Παναθηναϊκός-Μπάγερν Μ.(21:15)
Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ (αναβλήθηκε)
ΑΥΡΙΟ
Μονακό -Βίρτους Μπολόνια
Ζαλγκίρις Κάουνας-Ερ. Αστέρας
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (21:15)
Βαλένθια-Φενερμπαχτσέ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ερυθρός Αστέρας    1-0
Μπαρτσελόνα    1-0
Μακάμπι Τελ Αβίβ    1-0
Μπάγερν Μονάχου    1-0
Βαλένθια    1-0
Ζαλγκίρις Κάουνας    1-0
Ρεάλ Μαδρίτης    1-0
Φενερμπαχτσέ    1-0
Ολυμπιακός    1-0
Αρμάνι Μιλάνο    0-1
Παναθηναϊκός    0-1
Μπασκόνια    0-1
Βίρτους Μπολόνια    0-1
Μονακό    0-1
Άλμπα Βερολίνου    0-1
Παρτιζάν Βελιγραδίου    0-1
Αναντολού Εφές    0-1
Βιλερμπάν    0-1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass