Β. Κατσαμάγκας: Παραμένουμε προσγειωμένοι

Ο ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2023 12:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η Α.Ε. Κιλελέρ συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, φιγουράροντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από πέντε παιχνίδια.

Μια επιτυχία που αντανακλά αφενός την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους κόλπους της ομάδας από τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα και τους συνεργάτες του και αφετέρου την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει στα παιχνίδια. Με τον έμπειρο Δημήτρη Χασομέρη, που αποτελεί τον στυλοβάτη αυτής της προσπάθειας, αλλά και με πληθώρα ποδοσφαιριστών μικρότερων σε ηλικία, η λαρισινή ομάδα θέλει να εδραιώσει τη θέση της στην κατηγορία και, αν μη τι άλλο, τα πρώτα της βήματα δείχνουν ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο.
Η Α.Ε. Κιλελέρ προέρχεται από τη νίκη στην Κέρκυρα επί του Αστέρα Πετριτή και προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Άρτας. Μαζί με τον Δημήτρη Χασομέρη ένας ακόμα έμπειρος παίκτης ο Βασίλης Κατσαμάγκας, ένας από τους βασικούς συντελεστές της μέχρι τώρα επιτυχημένης παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μίλησε στην «Ε» για την αναμέτρηση που ακολουθεί, αλλά και για το πώς είναι η κατάσταση στην ομάδα.
«Πιστεύω ότι είμαστε πανάξια στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακόμα και στη Ν. Αρτάκη θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Είχαμε ευκαιρίες αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Σε όλα τα παιχνίδια παλεύουμε μέχρι το 90’ και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα δένει ακόμα περισσότερο και θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι» επισήμανε ο σέντερ φορ της λαρισινής ομάδας και πρόσθεσε:
«Γνωρίζουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Άρτας είναι πολύ δυνατή και φιλόδοξη και διαθέτει αξιόλογους παίκτες. Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω ότι εάν επιβάλουμε τον ρυθμό μας, στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Εάν πιάσουμε τον ρυθμό μας δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να μας αντιμετωπίσει.
Αυτό πιστεύω ότι είναι το δυνατό μας σημείο. Έχουμε αρκετά τρεξίματα μέχρι το 90’, ασκούμε πίεση και παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο με κάθετες πάσες και πλαγιοκοπήσεις».
Ο Βασίλης Κατσαμάγκας μίλησε και για τη δουλειά που γίνεται μέχρι τώρα στην ομάδα τονίζοντας πως «δουλεύουμε σε επαγγελματικά στάνταρ, υπάρχουν αξιόλογα νεαρά παιδιά στην ομάδα με όρεξη και εμείς οι μεγαλύτεροι προσπαθούμε να τα βοηθήσουμε. Πρώτος στόχος είναι η σωτηρία, αλλά επειδή η ομάδα έχει ταλέντο και εμπειρία με παίκτες όπως ο Χασομέρης που πιστεύω είναι ο καλύτερος στην κατηγορία θα κυνηγήσουμε και το κάτι παραπάνω. Περάσαμε δύσκολα με τις πλημμύρες. Με τη Λευκίμμη δεν είχαμε κάνει προπόνηση και είχαμε να κάνουμε αυθημερόν ταξίδι. Ήταν το χειρότερό μας παιχνίδι, αλλά το κερδίσαμε. Σε όλα τα άλλα ήμασταν κυρίαρχοι ακόμα και στη Ν. Αρτάκη που χάσαμε. Η ομάδα είναι καλοδουλεμένη».
Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο Βασίλης Κατσαμάγκας μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, λέγοντας:
«Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να φαίνονται οι δυνατοί αλλά και ποιοι θα μείνουν πίσω. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες ομάδες όπως π.χ. ο Μαγνησιακός που δεν έχουν δείξει ακόμα τι μπορούν να κάνουν. Γι αυτό όσο περνούν οι αγωνιστικές το θέμα είναι να μαζεύεις όσο περισσότερους βαθμούς γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος».
Τέλος για τη δική του παρουσία στην ομάδα ο 28χρονος Κατερινιώτης είπε:
«Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% του εαυτού μου και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Λίγο με ενδιαφέρει το αν θα σκοράρω, γιατί το παν είναι να κερδίζει η ομάδα. Χρειάζεται συγκέντρωση και κυρίως να πατάμε στη γη. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Σήμερα είμαστε 2οι, αλλά αύριο δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά εμείς θέλουμε να κρατηθούμε ψηλά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass