ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΚ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Είχα παραιτηθεί από το ημίχρονο!

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2023 12:25

Του Σωτ. Κέλλα
Ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης ξέσπασε χθες στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στους παίκτες της λαρισινής ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων, καθώς τους είπε ότι είχε παραιτηθεί από το ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ (3-0).


Ήταν πέρα για πέρα αντίθετο με τις αρχές του η είσοδος στο σημείο αυτό διοικητικού που μπήκε στα αποδυτήρια, που μπορεί να μην το έκανε με άσχημη πρόθεση, αλλά γι’ αυτόν αποτέλεσε εκείνη τη στιγμή παραβίαση των αξιών του.
Τους είπε ότι κάτι δεν λειτουργούσε καλά στην ομάδα, χωρίς να διευκρινίζει, και ήταν προβληματισμένος όχι μόνο από το τελευταίο παιχνίδι. Είπε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από κανέναν. Πίστεψε ότι η λειτουργία της ομάδας έπρεπε να είναι διαφορετική σε σοβαρά θέματα. Δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για μια συνεργασία που ήδη έχει λυθεί.
Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν σε προπονητικούς ρυθμούς αύριο, με στόχο να κάνουν κατάλληλη προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΝΙΝΟ
Ο Νίκος Παπαδόπουλος απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με την Κροατία (13 Οκτωβρίου, 17:00, Τρίπολη) και την Πορτογαλία (17 Οκτωβρίου, 21:00, Γκιμαράες) για την προκριματική φάση του EURO 2025 και στις κλήσεις είναι και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ Μάρκος Νίνο.
ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ Κ-17
Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η ομάδα της ΑΕΛ Κ-17 χθες στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη» στον Βόλο, από την ομάδα του Βόλου NΠΣ. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής (1η φάση – Γ’ Όμιλος) του Πρωταθλήματος Super League Κ-17.
Βόλος ΝΠΣ Κ-17 (Φώτης Αγραφιώτης): Κόκκορης, Παναγούλας, Ρίσκος (68’ Θωμαϊδης), Καφετζής, Γυριχίδης, Τσάτσος (45’ Σταύρο), Χάνος (59’ Αναστασόπουλος), Κρομμύδας, Σαντής, Παππάς (56’ Στέφα), Καρακώστας (68’ Δάσκαλος).
ΑΕΛ Κ-17 (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης, Γκρόζος, Δεμίρης, Κουπατσάρας, Καλαθάς (63’ Βαρσάμης), Κουτζαηλίας (63’ Μπασδέκης), Ρίζος (88’ Νταφούλης), Δημηνίκος (78’ Τσακμάκης Μ.), Μπρισίμης (63’ Όντος), Γραβάνης.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ...
H αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΚ Β’ θα γίνει μεθαύριο Σάββατο, στις 16:00, στο γήπεδο του Μακεδονικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μόνη που θα πραγματοποιηθεί μία μέρα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές στη χώρα, ενώ τα υπόλοιπα ματς της 3ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11/10.
Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ ο διαιτητής και οι βοηθοί που θα διευθύνουν την εν λόγω αναμέτρηση και είναι οι Κουκούλας (Λέσβου), Μαλανδρής (Χαλκιδικής) και Αναστασιάδης (Σερρών) και 4ος ο Τομαράς (Θράκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass