ΕΠΣΛ

Κανονικά τα Πρωταθλήματα

Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΗ, ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2023 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Οκτ 2023 13:35

Του Σωτ. Κέλλα

«Τα πρωταθλήματα θα συνεχίσουν και τη φετινή αγωνιστική περίοδο να διεξάγονται όπως όλα τα τελευταία χρόνια, άψογα και χωρίς ιδιαίτερες τριβές, με το δυναμικό που ανήκει στην Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας και αποδέχεται τον νόμο, το Καταστατικό της και τους Κανονισμούς του οργανωμένου ποδοσφαίρου».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΠΣΛ με αφορμή τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα (σ.σ. δεν κατατέθηκαν χθες) του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας για μη εφαρμογή του αθλητικού νόμου για εγγραφή όλων των διαιτητών στον σύνδεσμο.
Το Δελτίο Τύπου της ΕΠΣΛ αναφέρει τα εξής: «Η Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τα σωματεία-μέλη της, τους ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες του ποδοσφαίρου και όλους τους φιλάθλους, ότι από τον νόμο, το Καταστατικό της Ε.Π.Ο., της U.E.F.A. και F.I.F.A, είναι η μόνη αρμόδια για τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων στον χώρο ευθύνης της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική ανάμειξη. Αυτό πράττει εδώ και πολλά χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία, που αναγνωρίζεται από όλους τους εμπλεκόμενους.
Η εμφάνιση κάποιων ως αυτόκλητων πρόθυμων να συνεισφέρουν στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων ή απλώς να τη διαταράξουν, δεν γίνεται αποδεκτή από την Ένωση, ούτε στηρίζεται σε οποιοδήποτε νομικό πλαίσιο, αλλά μόνο στις δικές τους φιλοδοξίες και επιδιώξεις, τις οποίες δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ικανοποιούμε, ούτε να διαπραγματευόμαστε μαζί τους τα αυτονόητα. Τα πρωταθλήματα θα συνεχίσουν και τη φετινή αγωνιστική περίοδο να διεξάγονται όπως όλα τα τελευταία χρόνια, άψογα και χωρίς ιδιαίτερες τριβές, με το δυναμικό που ανήκει στην Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας και αποδέχεται τον νόμο, το Καταστατικό της και τους Κανονισμούς του οργανωμένου ποδοσφαίρου».

 

ΚΥΚΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΣΛ
Κύκλοι της ΕΠΣΛ επισήμαναν χθες ότι δεν έχει δικαίωμα να πάρει έγγραφα που αφορούν την εσωτερική λειτουργία της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας και περιέχουν στοιχεία που εμπίπτουν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων ο σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας (σ.σ. ζήτησε τα φύλλα αγώνα των τελευταίων πέντε χρόνων).
Επίσης, ανέφεραν ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα για το οποίο να χρειάζεται η συνδρομή του Συνδέσμου Διαιτητών.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗ
Αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης μάς έκανε την παρακάτω δήλωση: «Τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν κανονικά, οι παράγοντες, οι διαιτητές και οι ασχολούμενοι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουν μνήμη, κρίση και γνώση ευτυχώς για το πώς γίνονταν τα πρωταθλήματα των παραγεγραμμένων και πώς γίνονται σήμερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass