Γιατί παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης...

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ - ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Ο ΤΟΜΠΙΑΣ ΣΑΡΑΤΕ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2023 11:15

Του Σωτ. Κέλλα

Η είδηση που δημοσιοποιήθηκε στο σάιτ της «Ε» χθες το πρωί ότι ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ από το περασμένο Σάββατο μετά τον αγώνα ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ (3-0) προκάλεσε αίσθηση, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με διοικητικό της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου ανακοίνωσε ότι εμμένει στην παραίτησή του για λόγους αρχής.


Τελικά, η ΠΑΕ ΑΕΛ επιβεβαίωσε την είδηση της «Ε», βγάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά και την ταπεινωτική ήττα χωρίς αιτία το περασμένο Σάββατο, αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη και θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του εντός των προσεχών ημερών. Ο κ. Γκουτσίδης κατόπιν συζητήσεως θα παραμείνει στα καθήκοντά του μέχρι και την έλευση του νέου προπονητή. Η διοίκηση θα προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές σε κάθε επίπεδο που λειτουργεί αντιεπαγγελματικά ή προσβάλλει με τη στάση του την ομάδα και τους στόχους της. Από αυτόν τον κανόνα δεν εξαιρούνται ούτε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που φημίζονται ως οι πλέον καλοπληρωμένοι στην κατηγορία τους. Χρόνο για να αναλύουμε τα αιτία της όποιας ήττας θα έχουμε άφθονο στο μέλλον.
Αυτό που προέχει και οφείλουμε όλοι μας να διασφαλίσουμε, είναι η ενότητα της ομάδας και η εδραίωση ανθρώπων με επαγγελματική νοοτροπία και δεδομένα αποτελέσματα».
Πληροφορίες θέλουν ο Παναγιώτης Γκουτσίδης να είχε αποφασίσει την παραίτησή του εδώ και αρκετές μέρες, βλέποντας ότι υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στην ομάδα που δεν της επέτρεπαν να λειτουργεί ως υγιής οργανισμός, ενώ σίγουρα η επίσκεψη διοικητικού στο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ Β’ έκανε το ποτήρι να «ξεχειλίσει».
Ο Γκουτσίδης το θεώρησε παρέμβαση στη δουλειά του, κάτι το οποίο με οποιονδήποτε τρόπο δεν θα μπορούσε να δεχθεί.
Ο επηρεασμός, σύμφωνα με ορισμένους, ήταν φανερός στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα αποχαιρετήσει τους παίκτες, ενώ χθες έκανε κανονικά προπόνηση χωρίς να έχει πει λέξη στους ποδοσφαιριστές για την παραίτησή του, αφού ήθελε να γυμνάζονται κανονικά.
Όσο για τον αντικαταστάτη του, ακούγεται το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη που αυτές τις μέρες είναι στην Αγγλία...

 

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
Όπως ανέφερε και χθες, οπαδοί της ΑΕΛ πήγαν στο προπονητήριο των Δένδρων και ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες για την άσχημη εμφάνιση με την ΑΕΚ Β’. Οι οπαδοί έβγαλαν και Δελτίο Τύπου που αναφέρει τα εξής: «Αντιπροσωπεία οπαδών της ΑΕΛ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο με αφορμή την εικόνα του περασμένου Σαββάτου, που σίγουρα δεν ήταν εικόνα ομάδας που διεκδικεί την άνοδο. Η αγάπη μας για την ΑΕΛ μάς έχει μάθει πολύ καλά ένα πράγμα, όποιος παίζει με το άλογο στο στήθος, πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο και να ματώνει τη φανέλα. Αυτό ακριβώς θέλαμε να υπενθυμίσουμε στη σημερινή (σ.σ. προχθεσινή) μας επίσκεψη. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να προσβάλει την ιστορία της ΑΕΛ και τον κόσμο της. Αναλάβετε τις ευθύνες σας τώρα που είναι νωρίς. Εμείς θα βρισκόμαστε στη θέση μας βοηθώντας την ομάδα, όπως και το έχουμε αποδείξει. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η ΑΕΛ πρέπει να βρίσκεται εκεί που της αξίζει...».

 

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ
Ο ποδοσφαιριστής Τομπίας Σάρατε υποβλήθηκε χθες το πρωί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Γιώργο Μπασδέκη στο «Ιασώ Θεσσαλίας» και τους συνεργάτες του κ. Μαρίνα Σημαιοφορίδου, κ. Γιώργο Τσούγια και κ. Χριστόφορο Πουρνάρα.
Συγκεκριμένα, έγινε συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού, συρραφή μηνίσκου και ενίσχυση «ALL Modified Lemaire».
Ο ποδοσφαιριστής θα αρχίσει άμεσα ενδυνάμωση και θα ακολουθήσει πρόγραμμα επανόδου σε συνεργασία με τον κ. Γιώργο Ζαχαρή (επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της ΠΑΕ ΑΕΛ) και το «The Medical Project». Ο χρόνος αποκατάστασης προβλέπεται στους 7 μήνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass