Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2023 11:00

Να εξεταστούν τα βιογραφικά των τριών υποψηφίων της ΚΕΔ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Το θέμα της στελέχωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του Goal-Line Technology κυριάρχησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Λίγκας.


Τα μέλη του συνεταιρισμού επισήμαναν την ανάγκη να υπάρξει ενημέρωση και να αποσταλούν τα βιογραφικά των τριών υποψήφιων μελών της ΚΕΔ πριν από την επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, που εν τέλει θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (10/10), στις 10:00 π.μ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής:
«Κατά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1) Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα θέματα διαιτησίας και τη στελέχωση της ΚΕΔ, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το σώμα ενημερώθηκε για τη σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00. Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επισήμανε την ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψήφιων αλλοδαπών τριών νέων μελών της ΚΕΔ στα μέλη της Ε.Ε.Π. πριν τη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης, ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης και λήψης των οικείων αποφάσεων.
2) Ομόφωνα αποφασίστηκε η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος «Goal-Line Technology» και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.
3) Ομόφωνα εγκρίθηκε ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League».

 

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
Η Σούπερ Λίγκα δεν θα ορίσει άλλη αγωνιστική μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος (αυτοδιοικητικές εκλογές, εθνικές ομάδες) αν μέχρι τότε ο Σταύρος Μάνταλος παραμένει αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, είπε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Βαγγέλης Μαρινάκης στη διάρκεια του Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Αφού έβαλε κατά της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισε ότι η Λίγκα πρέπει να ζητήσει άμεσα νέο αρχιδιαιτητή από την UEFA, πως όλα τα ντέρμπι πρέπει να γίνονται με ξένους διαιτητές και διαμήνυσε πως ήρθε η ώρα να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά.

 

ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Σε απολογία για αύριο Πέμπτη κλήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τέσσερις ΠΑΕ. Οι κλήσεις αφορούν τα ματς της 6ης αγωνιστικής και θ’ απολογηθούν οι ΠΑΕ Γιάννινα, για το ματς με τον Ολυμπιακό, Άρης, για το ματς με την Κηφισιά, ΟΦΗ, για τον αγώνα με την ΑΕΚ, και Παναθηναϊκός, για το ντέρμπι της συγκεκριμένης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 

Με Κωνσταντέλια οι κλήσεις για Ιρλανδία και Ολλανδία

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤΟ

Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις που απηύθυνε σε διεθνείς ποδοσφαιριστές για τις αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (13/10, 21:45) και την Ολλανδία στην OPAP Arena (16/10, 21:45), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.
Ο Ουρουγουανός εκλέκτορας συμπεριέλαβε αυτήν τη φορά στις επιλογές του τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος δεν είχε κληθεί για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου με την Ολλανδία και το Γιβραλτάρ.
Κλήση δέχθηκε και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, που δεν είχε επιλεγεί αρχικά τον Σεπτέμβριο, αλλά κλήθηκε εκ των υστέρων για την αναμέτρηση με το Γιβραλτάρ, λόγω των απουσιών της ομάδας.
Νέα πρόσωπα στις τωρινές κλήσεις είναι οι Σωκράτης Διούδης, Μανώλης Σάλιακας και Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν θα είναι διαθέσιμος καθότι τραυματίας.
Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι:
Διούδης, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος (τερματοφύλακες), Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας (αμυντικοί), Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας (μέσοι), Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Παυλίδης (επιθετικοί).

 

Αναψε η Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Gangwon 2024»

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο άναψε από τις αχτίδες του ήλιου, η Φλόγα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Gangwon 2024», που θα γίνουν στην κορεατική πόλη από τις 19 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου 2024.
Η Φλόγα άναψε στα χέρια της πρωθιέρειας Ξανθής Γεωργίου και στη συνέχεια παραδόθηκε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρο Καπράλο, στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «Gangwon 2024», Τζιν Τζονγκόχ.
Είχε προηγηθεί η Λαμπαδηδρομία εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου, με πρώτη λαμπαδηδρόμο την πρωταθλήτρια σκι των δρόμων αντοχής Μαρία Μπέλλη, μετά τον πρωταθλητή του καλλιτεχνικού πατινάζ Γιουνγκγεόμ Κιμ, τον πρωταθλητή του αλπικού σκι Απόστολο Βουγιούκα και τέλος, την πρωταθλήτρια του σκι Σιν-Εε Γιουν. Ακολούθησε τελετουργικό από τις ιέρειες που εμπνεύστηκε η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου, με τη μουσική σύνθεση του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της ΕΟΕ, Θανάση Βασιλειάδη, να έχει τον γενικό συντονισμό. Τα κοστούμια των ιερειών δημιούργησε η διάσημη σχεδιάστρια Ελένη Κυριάκου.

 

 

Φεύγει ο Σούρερ, φήμες για Πετράκη

Με γκολ του Καρλίτος στο 7ο λεπτό η Λαμία επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, με 1-0 επί του Παναιτωλικού, της μίας εκ των τριών ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League που αγνοούν το «τρίποντο» από την έναρξη της περιόδου. H ήττα αυτή αναμένεται ν’ αποτελέσει το τελευταίο ματς του Γκάμπριελ Σούρερ στον πάγκο του Παναιτωλικού. Η διοίκηση της ομάδας του Αγρινίου θέλει να προχωρήσει σε αλλαγή και πρώτος υποψήφιος για ν’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο Γιάννης Πετράκης, τελευταίος σταθμός του οποίου ήταν πέρυσι ο Λεβαδειακός.

 

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

17:00    COSMOTE SPORT 3 HD    Ολυμπιακός – Λέτσε    UEFA Youth League
18:30    COSMOTE SPORT 1 HD    UEFA Champions League Show    Εκπομπή
19:45    COSMOTE SPORT 5 HD    Αντβέρπ - Σαχτάρ Ντόνετσκ    UEFA Champions League
19:45    COSMOTE SPORT 4 HD    Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ    UEFA Champions League
19:45    COSMOTE SPORT 1 HD    UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό    Εκπομπή
20:00    Novasports Prime    Αρης - Γκραν Κανάρια    Eurocup
22:00    COSMOTE SPORT 9 HD    Ερυθρός Αστέρας - Γιανγκ Μπόις    UEFA Champions League
22:00    COSMOTE SPORT 8 HD    Σέλτικ – Λάτσιο    UEFA Champions League
22:00    COSMOTE SPORT 7 HD    Νιούκαστλ - Παρί Σεν Ζερμέν    UEFA Champions League
22:00    COSMOTE SPORT 6 HD    Ντόρτμουντ – Μίλαν    UEFA Champions League
22:00    COSMOTE SPORT 3 HD    Πόρτο – Μπαρτσελόνα    UEFA Champions League
22:00    COSMOTE SPORT 1 HD    UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό    Εκπομπή
22:00    COSMOTE SPORT 2 HD    Λειψία - Μάντσεστερ Σίτι    UEFA Champions League
22:00    MEGA    Πόρτο – Μπαρτσελόνα    Champions League

 

 

Τζόκερ-ΠΡΟΤΟ

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ: 4, 6, 8, 16, 19
TZΟΚΕΡ: 5
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ      ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ    ΚΕΡΔΗ
5+1    -    ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
5    2    67.071,32
4+1    44    2.500,00
4    996    50,00
3+1    1.387    50,00
3    27.495    2,00
2+1    13.644    2,00
1+1    57.421    1,50

 

Οι τυχεροί αριθμοί του ΠΡΟΤΟ: 3 6 0 5 9 0 8
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ      ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ    ΚΕΡΔΗ
1η    -    ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
2η    1    25.000,00
3η    3    2.500,00
4η    38    250,00
5η    331    25,00
6η    3.332    2,00

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass