ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑΝΝΑ ΖΑΡΚΑΤΖΙΑ-ΓΡΥΠΑΡΗ: Ο αθλητισμός σήμα κατατεθέν της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Κώστα Αγοραστού…

*ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2023 9:00

«Η παγκόσμια γλώσσα του αθλητισμού είναι η γλώσσα της ειρήνης, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της αποτελεσματικότητας, αυτήν τη γλώσσα μιλάει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και αποτελεί το σήμα κατατεθέν για τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Γι’ αυτό λοιπόν επέλεξα να συστρατευτώ μαζί του στις περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου και να είμαι υποψήφια στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας». Αυτά ήταν τα λόγια της υποψήφιας του συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Γιάννας Ζαρκατζιά-Γρυπάρη στην ερώτησή μας γιατί επέλεξε να κατέλθει υποψήφια με τη συγκεκριμένη παράταξη.
Άλλωστε, ο αθλητισμός είναι όχι μόνο η δική της ζωή, αλλά και όλης της οικογένειας. Η Γιάννα Ζαρκατζιά-Γρυπάρη από τη δεκαετία του 1980 βρίσκεται στο γήπεδο του Αλκαζάρ σαν αθλήτρια του στίβου, ενώ στη συνέχεια στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης σαν φοιτήτρια.
Από το 1990 γνωρίζει τον σχολικό αθλητισμό στην αυλή του σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου το πρωί, στον Φιλαθλητικό Σύλλογο Λάρισας με την Ενόργανη και τη Ρυθμική Γυμναστική το απόγευμα και στους αθλητικούς αγώνες τα Σαββατοκύριακα, ο αθλητισμός είναι η καθημερινότητά της. Λέει χαρακτηριστικά: «Είμαστε οικογένεια γυμναστών και μοιραία ο αθλητισμός είναι η ζωή μας. Είμαστε τυχεροί που κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα και πιο τυχερή που μου δόθηκε η ευκαιρία να μου εμπιστευτούν τα παιδιά τους πλήθος οικογενειών από όλη τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή».
Για το νέο της αθλητικό στοίχημα αναφέρει: «Αυτό που διαπίστωσα στα χρόνια ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό είναι ότι υπάρχουν προβλήματα με τους αθλητικούς χώρους. Η συνέχιση των αθλητικών έργων, μεγάλων και μικρών, και η συνέχεια των αθλητικών διοργανώσεων που με τόσο μεράκι και όραμα υλοποίησε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και η ομάδα του, αποτελούν για μένα το εφαλτήριο για την ενασχόλησή μου πλέον με τον αθλητισμό. Επίσης θεωρώ ότι η χαρτογράφηση των αναγκών του κάθε σωματείου ξεχωριστά σε όλη την Περιφέρεια, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό, είναι η προτεραιότητα της επόμενης μέρας για επιστροφή στην κανονικότητα. Τα σχολεία, τα σχολικά γυμναστήρια, οι σχολικές αυλές, οι κοινόχρηστοι χώροι, τα πάρκα και τα γήπεδα θα πρέπει να παρέχουν σε όλους προσβασιμότητα και ασφάλεια άθλησης και άσκησης. Για να αφήσουμε στα παιδιά μας τη Θεσσαλία που θέλουμε και τους αξίζει, είναι ανάγκη να συνεχιστεί το έργο της Περιφέρειας στον αθλητισμό και να συμμετέχουμε όλοι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass