Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2023 10:30

Χωρίς νίκη ο ΠΟΤ Ηρακλής

Χωρίς νίκη παραμένει ο Ηρακλής στη Super League 2, καθώς αναδείχθηκε χθες (1/10) ισόπαλος 1-1 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Καυταντζόγλειο», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 2ο λεπτό με το φάουλ του Κοζορώνη, ενώ ο «Γηραιός» ισοφάρισε στο 53’ με τον Χειρίτραντα.


Σε αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική στον Α’ όμιλο της Super League 2 σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ 3-0
ΠΑΟΚ Β’-Καμπανιακός 2-3
ΠΟΤ Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1
ΣΗΜΕΡΑ
Αιολικός-Μακεδονικός
Λεβαδειακός-Κοζάνη
Αλμωπός Αρ.-Απόλλων Π. Δεν ορίσθηκε
Ρεπό: Νίκη Βόλου
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Αναγέννηση Καρδίτσας 4
2. ΠΑΟΚ Β’ 3
3. ΑΕΚ Β’ 3
4. Αιολικός (-1αγ.) 3
5. Καμπανιακός 3
6. ΑΕΛ 3
7. ΠΟΤ Ηρακλής 2
8. Μακεδονικός (-1αγ.) 1
9. Νίκη Βόλου (-0αγ.) 0 10. Αλμωπός Αριδαίας (-0αγ.) 0 11. Λεβαδειακός (-0αγ.) 0 12. Κοζάνη (-1αγ.) 0 13. Απόλλων Πόντου (-1αγ.) 0

Η επόμενη 3η αγωνιστική
Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023
Κοζάνη-Μακεδονικός
Νίκη Βόλου-Λεβαδειακός
Αναγέννηση Καρδίτσας-Αιολικός
ΑΕΛ-ΠΟΤ Ηρακλής
ΠΑΟΚ Β’-ΑΕΚ Β’
Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας
Ρεπό: Απόλλων Πόντου

 

«Τρίποντο» για την Καλιθέα

Την πρώτη νίκη της στη Super League 2 πανηγύρισε χθες (1/10) η Athens Kallithea FC που επιβλήθηκε 3-2 του Ολυμπιακού Β’ στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον Β’ όμιλο. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη προηγήθηκε στο 17’ με τον Βασιλόγιαννη, ενώ ο Μπα ισοφάρισε για τους «ερυθρολεύκους» στο 21’. Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την πρωτοπορία στο σκορ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με το γκολ που σημείωσε ο Κυνηγόπουλος (45+2’), ωστόσο ο Ολυμπιακός Β’ «απάντησε» στο 50’ με τον Τσέλιο, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Τελικά η Athens Kallithea FC πήρε για τρίτη φορά προβάδισμα με το γκολ του Μουτίνιο στο 63’, με το 3-2 να παραμένει ως το τέλος, παρά τις προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού Β’ να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρομαό στο 84’.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχική ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, Ζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 60’ από τον Κουτσίδη.
Στο μεταξύ, ο Ιωνικός άφησε πίσω του την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τα Χανιά και πανηγύρισε χθες (1/10) την πρώτη νίκη του στη Super League 2, καθώς επιβλήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Ηλιούπολης, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να «ανοίξουν το σκορ» στο 14’ με πέναλτι, αλλά ο Κότνικ απέκρουσε την εκτέλεση του Μπαρμπάρο. Στη συνέχεια, όμως, ο Ιωνικός προηγήθηκε στο 21’ με τον Οικονομίδη, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 39’ με το φάουλ του Ντε Βινσέντι. Το τελικό σκορ για τους Νικαιώτες διαμόρφωσε στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης ο Ντάουντα.
Σε αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική στον Β’ όμιλο της Super League 2 σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Διαγόρας-Αιγάλεω 2-1
Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Β’ 0-2
Ηλιούπολη-Ιωνικός 0-3
Athens Kallithea FC-Ολυμπιακός Β’ 3-2
ΣΗΜΕΡΑ
Χανιά-Τηλυκράτης
Καλαμάτα-Γιούχτας
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)
1. Athens Kallithea FC 4
2. Καλαμάτα (-1αγ.) 3 3. Χανιά (-1αγ.) 3 4. Γιούχτας (-1αγ.) 3 5. Τηλυκράτης (-1αγ.) 3 6. Ιωνικός 3
7. Παναθηναϊκός Β’ 3
8. Διαγόρας 3
9. Παναχαϊκή 1
10. Ηλιούπολη 1
11. Αιγάλεω 0
12. Ολυμπιακός Β’ -9
Σημ: Ο Ολυμπιακός Β’ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών.

Η επόμενη 3η αγωνιστική
Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023
Ολυμπιακός Β’-Ιωνικός
Παναθηναϊκός Β’-Καλλιθέα
Τηλυκράτης Λευκάδας-Ηλιούπολη
Γιούχτας-Παναχαϊκή
Διαγόρας Ρόδου-Χανιά
Αιγάλεω-Καλαμάτα

 

Απετράπη οπαδικό επεισόδιο
* Συνελήφθησαν 87 άτομα στη Νέα Ιωνία

Η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα σε 87 συλλήψεις ατόμων στη Νέα Ιωνία, αποτρέποντας έτσι οπαδικό επεισόδιο ενόψει ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ομάδων τοπικού επιπέδου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν πλησίον γηπέδου της περιοχής 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, τα οποία έφεραν κομμάτια ξύλου και ράβδο, ενώ σε άλλο σημείο εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο. Οι 87 κατηγορούμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, τυγχάνουν οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων, οι οποίες θα αγωνίζονταν σε γήπεδο της περιοχής αργότερα.
Όλα τα άτομα συνελήφθησαν -κατά περίπτωση- για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και καταστολή τέτοιων φαινομένων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass