Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΛ Futsal

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕ 3-2 ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2023 12:00

Τη δεύτερη σερί νίκη πανηγύρισε χθες η ΑΕΛ Futsal, η οποία επικράτησε στο «Κατσιμήδειο»

των Τρικάλων της Υπεροχής με 3-2, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League. Μία νίκη που διατηρεί τους «βυσσινί» στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θέτει τις βάσεις για μία αξιόλογη πορεία στη φετινή διοργάνωση. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με την ομάδα της ΑΕΛ να έχει το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος φτάνοντας δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Λιλολάρι ήταν ο πρωταγωνιστής για τους «βυσσινί», πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ το άλλο γκολ σκόραρε ο Δημολιός. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Μαυρομάτης 6 λεπτά πριν το τέλος, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την αριθμητική τους υπεροχή και να μειώνουν σε 2-3.
Η εξέλιξη του σκορ: 0-1, 1-1, 1-2 ημ., 1-3, 2-3.
«Ήταν μία σημαντική βαθμολογικά νίκη. Παίξαμε πολύ ωραία τακτικά, στο τέλος αγχωθήκαμε λίγο, αλλά καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ Futsal Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η ΑΕΛ Futsal υποδέχεται μεθαύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στις 17:30, στο κλειστό του Αγ. Θωμά, τους Τράχωνες Αλίμου.
ΑΕΛ FUTSAL (Β. Παπακωνσταντίνου): Χορέβας, Λιλολάρι, Δημολιός, Καπετάνι, Μαυρομάτης (Καραμπίνας, Μάνικος, Σαΐτης).ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σε αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Futsal Super League σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Παναθηναϊκός-Πήγασος
Αγ. Παρ.    (αναβλ.)
Τράχωνες Αλίμου-ΑΕΚ    5-15
Υπεροχή Τρικάλων
-ΑΕΛ Futsal    2-3
Κόμπρα-Δούκας    4-8
Νέο Ικόνιο-
Ερμής Ζωγράφου    1-3
Ρεπό: Λαμία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΚ    9
2. Ερμής Ζωγράφου    9
3. Σαλαμίνα    6
4. Δούκας*    6
5. ΑΕΛ Futsal    6
6. Νέο Ικόνιο    3
7. Παναθηναϊκός    3
8. Λαμία*    3
9. Κόμπρα    1
10. Αθήνα ‘90    1
11. Τράχωνες Αλίμου    0
12. Πήγασος Αγ. Παρ.*    0
13. Υπεροχή Τρικάλων    0
*Με αστερίσκο (*) οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.
*Παναθηναϊκός και Πήγασος έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
*Δεν έχει υπολογιστεί το παιχνίδι Σαλαμίνα-Αθήνα ‘90 που τέλειωσε αργά χθες το βράδυ.

Η 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
30/9
21:30, Ερμής Ζωγράφου-Αθήνα ‘90
1/10
18:00, Υπεροχή Τρικάλων-Λαμία
17:30, ΑΕΛ Futsal-Τράχωνες Αλίμου
16:00, Πήγασος Αγ. Παρ.-Κόμπρα
17:15, ΑΕΚ-Νέο Ικόνιο
17:30, Δούκας-Σαλαμίνα

 

 ΑΕΛ
Με αέρα στον αγώνα με την ΑΕΚ Β’...

Του Σωτ. ΚέλλαΣτην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League 2 κόντρα στον Καμπανιακό η ΑΕΛ έδειξε νωχελικό πρόσωπο παρά τη νίκη της με 2-1, αλλά προχθές κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας για το Κύπελλο, όπου κέρδισε με 3-0, οι θεωρητικά αναπληρωματικοί έπαιξαν εκπληκτικά.
Τώρα, πλέον, δεν γνωρίζουμε αν ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης με την εικόνα των δύο αγώνων θα αλλάξει αρχικό σχήμα στον αυριανό αγώνα που θα δώσει η ΑΕΛ στο Σεραφείδειο και θα αντιμετωπίσει την αδιάφορη ΑΕΚ Β’, αφού η συγκεκριμένη ομάδα ούτε ανεβαίνει ούτε υποβιβάζεται κατηγορία. Ο αγώνας αυτός θα είναι οδηγός για τις ελπίδες ανόδου από πολύ νωρίς, αφού αρκετές ομάδες πιθανόν να μη συνεχίσουν στο πρωτάθλημα, όπως ο Ηρακλής και ο Αλμωπός Αριδαίας, κάτι που θα σημάνει λιγότερους αγώνες. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο προπονητής θα στερηθεί των υπηρεσιών από τους τραυματίες Κώστα Θεοδωρόπουλο (λογικά στις επόμενες μέρες θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα) και Σαράτε. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού.
Την ανωτερότητα της λαρισινής ομάδας στο παιχνίδι Κυπέλλου παραδέχθηκε και ο προπονητής του Τηλυκράτη Ανδρέας Πατζιαράς, που μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε τα εξής: «Να ευχαριστήσουμε την ιστορική ομάδα της ΑΕΛ για την άψογη φιλοξενία. Να ευχηθώ να πετύχει τον οποιονδήποτε στόχο έχει θέσει τη φετινή χρονιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρήκαμε μια ομάδα πρωταθλήτρια Ελλάδας πριν από αρκετά χρόνια, αλλά βλέπετε ότι όλο το οικοδόμημα είναι τέτοιο που δεν μπορεί αυτή η ομάδα να μην είναι στα μεγάλα σαλόνια. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ήταν μια πάρα πολύ φυσιολογική εξέλιξη το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε στην 21η ημέρα προετοιμασίας και συγχρόνως δίνουμε και επίσημα παιχνίδια, ήταν το τρίτο, απέναντι σε μια ομάδα που συμπληρώνει, νομίζω, δύο μήνες και. Άρα, η φάση ετοιμότητας ήταν εντελώς διαφορετική, προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι μ’ έναν τέτοιον τρόπο, ώστε να κλείσουμε τον άξονα στο επιθετικό τρίτο της ΑΕΛ, κάτι, όμως, το οποίο δεν το καταφέραμε, αλλά δυστυχώς και οποιοδήποτε αμυντικό, τακτικό λάθος που κάναμε το πληρώναμε. Νομίζω ότι το παιχνίδι για εμάς έχει πάρα πολλά κέρδη και αυτά πρέπει να κρατήσουμε, να τα αναλύσουμε και να είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια, που μας περιμένουν αρκετά δύσκολα παιχνίδια, γιατί γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος μας, ξέρουμε ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε, αλλά όλοι γνωρίζουμε μέσα στην ομάδα ότι αυτή η ομάδα έχει και ψυχή και μέταλλο και νομίζω βλέποντας παιχνίδι-παιχνίδι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία. Και πάλι ευχαριστούμε την ομάδα της ΑΕΛ και ευχόμαστε τα καλύτερα».
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι έχει τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2 ΑΕΚ B – ΑΕΛ που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 30/9/2023, στις 16:00, στο Σεραφείδειο, και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.
-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.
-Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111-981.535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΑΜΟΥΤΖΑΝΤΩΝΗΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο 29χρονος ρέφερι Παντελής Τζαμουτζαντώνης, από τον σύνδεσμο Χίου, με καταγωγή από την Αίγινα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ Β’ που θα γίνει αύριο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στις 16:00, στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ «Σεραφείδειο», στα Σπάτα. Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλης Μωϋσιάδης (Γρεβενών) και ο Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων). Τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) και τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.
Αναλυτικά οι διαιτητές του Βόρειου Ομίλου στη Super League 2 έχουν ως εξής:ΑΥΡΙΟ (16:00)
ΠΑΟΚ Β’-Καμπανιακός: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), Τζιώτζιος (Θράκης), Ζήρδας (Δράμας), 4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας), παρ.: Κωτούλας (Κιλκίς).
ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ: Τζαμουτζαντώνης (Χίου), Μωϋσιάδης (Γρεβενών), Αρμακόλας (Κυκλάδων), 4ος: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων), παρ.: Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Κυριακή 1/10 (16:00).
Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας: Κακουλίδης (Θράκης), Δέλλιος (Πέλλας), Χριστοδούλου (Ημαθίας), 4ος: Τομαράς (Θράκης), παρ.: Τερετίδης (Καβάλας).
Δευτέρα 02/10
Λεβαδειακός-Κοζάνη (18:00): Νταούλας (Δυτικής Αττικής), Βεργέτης (Αργολίδας), Ψύλλος (Λέσβου), 4ος: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), παρ.: Παππάς (Αθηνών).
Αιολικός-Μακεδονικός (13:30) Μαχαίρας (Αθηνών), Φίλος (Βοιωτίας), Πριόνας (Ευβοίας), 4ος: Παναγιωτάρας (Αθηνών), παρ.: Αγαδάκος (Πειραιά).

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass