Νίκη-πρόκριση θέλει σήμερα η ΑΕΛ

*ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ (16:00) *ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2023 11:55

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά τη νίκη επί του Καμπανιακού με σκορ 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2, η ΑΕΛ θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της και για το Κύπελλο Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, σε αγώνα νοκ-άουτ αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 16:00 τον Τηλυκράτη Λευκάδας, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει τη νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου άνευ αγώνα περνάει στη μεθεπόμενη φάση της διοργάνωσης.
Στη σημερινή αναμέτρηση, ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα του πρωταθλήματος, καθώς εκτός έμειναν οι Καλουτσικίδης, Στάμου, Πλέγας και ο τραυματίας Σάρατε, που αγωνίσθηκε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Καμπανιακό.
Η ΑΕΛ έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει, αλλά το ματς χρειάζεται προσοχή, καθώς η ομάδα της Λευκάδας μπορεί να ανέβηκε φέτος στη Super League 2, όμως δεν παύει να είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.
Χθες δε ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Καμερουνέζου επιθετικού, Ενγκεμετσιέου Ντοναλντόνι, ενώ στην πρεμιέρα του Β’ Ομίλου της Super League 2, o Tηλυκράτης με γκολ του Κόκκορη στο 87’ κέρδισε το Αιγάλεω 1-0.
Στο παιχνίδι αυτό στην ενδεκάδα από τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά, χρησιμοποιήθηκαν οι: Παρδαλός, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Ρίζος (60’ Μπελεβώνης), Τόσκα, Ζδράβος, Τεγούσης, Νιφορόπουλος (90’+ Τακίδης), Κόκκορης (90’+ Σκιαδάς), Γκουντρουμπής (82’ Περιστέρης).
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης, είναι οι Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γιανναράκης, Παπαγεωργίου Θ., Παρασκευάς, Μαϊδανός, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου Κ., Πατράλης, Αντράντα, Οτορμίν, Πεντρόσο, Νίνο, Μαυριάς, Ρούσης, Μπρου, Ογκμπόε, Μιλτιάδης, Κοσσονού.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Θοδωρής Βενετικίδης, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Τομπίας Ζοέλ Σάρατε, για αγωνιστικούς λόγους προκειμένου να ξεκουραστούν, οι Πέτρος Καλουτσικίδης, Δημήτρης Στάμου, Κώστας Πλέγας.
Τέλος, εκτός έμειναν ακόμα οι νεαροί, Νίκος Βλιώρας, Παναγιώτης Νινίκας, Βασίλης Αρσένης, Κυριάκος Ζησούλης και Νίκος Κουκουράβας.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο ρέφερι, Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, από την Ένωση Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Τηλυκράτη Λευκάδας, που είναι προγραμματισμένη να γίνει στο AEL FC ARENA σήμερα Τετάρτη (27/09, 16:00). Συνεργάτες του θα είναι ο Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας) και ο Γιάννης Μηνούδης (Πιερίας), 4ος ο Ευστράτιος Μαχαίρας (Αθηνών) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την Ε.Π.Σ. Ηπείρου.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΦΑΣΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ
15:00 Κοζάνη-Κισσαμικός
16:00 ΑΕΛ-Τηλυκράτης
16:00 Παμβουπρασιακός-Νίκη Βόλου
16:00 Αχαρναϊκός-Πιερικός
ΑΥΡΙΟ
16:00 Καλαμάτα-Καλλιθέα
16:00 Μικρασιατικός-Απόλλων Παραλιμνίου
ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΕΚ Β’ -ΑΕΛ
Η διοργανώτρια αρχή όρισε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 στις 16:00 την αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Super League 2, ανάμεσα στην ΑΕΚ Β’ με την ΑΕΛ στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ «Σεραφείδειο» στα Σπάτα.
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 Αιολικός-Μακεδονικός
16:00 ΑΕΚ Β’-ΑΕΛ
16:00 ΠΑΟΚ Β’-Καμπανιακός
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
16:00 ΠΟΤ Ηρακλής-Αναγέννηση Κ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
18:00 Λεβαδειακός-Κοζάνη
Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Πόντου 0-3 α.α.
Ρεπό: Νίκη Βόλου
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
(2η αγωνιστική)
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16:00 Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Β’
16:00 Διαγόρας Ρόδου-Αιγάλεω
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
16:00 Ηλιούπολη-Ιωνικός
17:30 Καλλιθέα-Ολυμπιακός Β’
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
15:30 Χανιά-Τηλυκράτης Λευκάδας
16:00 Καλαμάτα-Γιούχτας

Ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου ο Tobias Zarate
Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ Tobias Zarate υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί πόδι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Καμπανιακό. Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη έγινε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες και θα χάσει ένα μεγάλο μέρος του νέου πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass