ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ:

Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή

*Ηλίας Σαπάνης: Θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2023 12:10

Δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Καμπανιακού έκανε ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Ο τεχνικός της ΑΕΛ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα έχει την πίεση για τρίποντο σε κάθε ματς παρά τις όποιες δυσκολίες. Με τη σειρά του ο Χάρης Ηλιάδης ανέφερε πως οι «βυσσινί» ήθελαν τη νίκη με κάθε τρόπο.


Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γκουτσίδη: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι, ξέραμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα για κάθε ομάδα, ειδικά για εμάς που η ομάδα ταλαιπωρήθηκε και χάλασε ο προγραμματισμός μας όσον αφορά τα φιλικά. Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν πριν από τρεις εβδομάδες, με τα Τρίκαλα. Τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή. Εμείς αγωνιζόμαστε με αυτό το πρέπει που για εμάς όλα τα ματς θα είναι έτσι. Το σημαντικό για ‘μένα είναι ότι βάλαμε δυο γκολ. Είναι αρχή και έχουμε ακόμη χρόνο να διορθώσουμε πράγματα».
Σε ερώτηση που του έγινε αν διαπίστωσε κάποιες αδυναμίες, απάντησε τα εξής: «Θα έλεγα κακές αποδόσεις από κάποιους παίκτες που περίμενα καλύτερη απόδοση. Δεν είχαμε φαντασία μέσα στο παιχνίδι μας να κρατήσουμε την μπάλα και να ηρεμήσουμε το παιχνίδι. Έχουμε όμως χρόνο να τα διορθώσουμε»
Από την πλευρά του ο Χάρης Ηλιάδης, τόνισε τα εξής: «Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Το μόνο που θέλαμε ήταν η νίκη με οποιαδήποτε εμφάνιση όπως θα ήθελε και ο κόσμος. Ωστόσο φέτος θέλουμε το τρίποντο με κάθε τρόπο είτε είμαστε καλά είτε όχι. Για το παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε καλά και πετύχαμε ένα γκολ το οποίο μας καθησύχασε κάπως και γι’ αυτό δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε θέματα στα μαρκαρίσματα και πρέπει να τα βελτιώσουμε, αλλά θεωρώ ότι φέτος πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια με κάθε τρόπο, για να πετύχουμε τον στόχο που είναι η άνοδος».
*Οι δηλώσεις του Ηλία Σαπάνη: «Πρεμιέρα σήμερα από τη μια η Λάρισα από την άλλη ο Καμπανιακός. Ξέραμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Ικανοποίηση σίγουρα δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει ένα κέρδος, η αυτοπεποίθηση του να πιστέψουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξεκινήσαμε φοβισμένα, αλλά στην πορεία ισορροπήσαμε. Ξέραμε ότι η μπάλα θα είναι περισσότερο στον αντίπαλο και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε κάποια κενά στη μετάβαση.
Πιστεύω ότι ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τον βαθμό. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε χαρούμενοι που χάσαμε, αλλά κρατάμε την προσπάθεια και την αυτοπεποίθηση που δείξαμε μετά από ένα σημείο του αγώνα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνισή τους και να ευχηθώ καλή συνέχεια, ό,τι το καλύτερο στη γηπεδούχο ομάδα».
Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού Φροσύνη Φιλήμων, τόνισε τα εξής: «Όπως είπε και ο κόουτς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα πάει να διεκδικήσει την άνοδο. Εμείς ως νεοφώτιστη ομάδα το παλέψαμε. Στην αρχή του ματς μπήκαμε μουδιασμένα νωθρά στο παιχνίδι, αλλά στην πορεία ισορροπήσαμε. Στο τέλος είχαμε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Το παιχνίδι αυτό θα μας δώσει μια αυτοπεποίθηση όσον αφορά τη συνέχεια και μπορούμε να πατήσουμε πάνω σε αυτό το ματς για να πετύχουμε, καλύτερα πράγματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass