Νέο φιλόδοξο ξεκίνημα επιχειρεί ο Ηρακλής Λάρισας

*ΜΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ *«ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ» ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μ. ΙΩΑΚΕΙΜ *Θ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2023 14:20

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μια χρονιά με πολλές ιδιαιτερότητες θα είναι η φετινή για τον Ηρακλή Λάρισας. Μετά την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων με την ιστορική για την ομάδα συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2 την περσινή σεζόν, οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στις ρίζες τους, στο τοπικό ποδόσφαιρο και ευελπιστούν να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα, «χτίζοντας» ουσιαστικά την ομάδα από την αρχή. Με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και με βάση τα νέα παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, κυρίως από την Κ-19 αλλά και την Κ-16, ο Ηρακλής Λάρισας θέλει να θέσει τις βάσεις για να ελπιδοφόρο μέλλον, αντάξιο της ιστορίας του.


Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας βρίσκεται πλέον η κ. Μαρία Ιωακείμ, σύζυγος του αποχωρήσαντα προέδρου κ. Λάμπρου Ιωακείμ, ενώ τη θέση του προπονητή ανέλαβε ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος με υπεύθυνο φυσικής κατάστασης τον Βασίλη Δοδοντσάκη και τεχνικό διευθυντή τον Δημήτρη Καπετανόπουλο.
«Ο Ηρακλής Λάρισας ξεκινάει με νέες προοπτικές και πάνω σε νέα βάση η οποία αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά που κατά το 90% προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Στόχος μας είναι η σωστή εκπαίδευση και η εξέλιξη των παιδιών αυτών ώστε να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ευελπιστούμε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων» επισήμανε ο Θάνος Τριανταφυλλόπουλος και πρόσθεσε:
«Το νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας θα είναι μετά από πολλά χρόνια ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και πολύ δύσκολο. Μετέχουν τα ιστορικότερα σωματεία του νομού και παράλληλα λόγω του μεγάλου αριθμού των ομάδων θα είναι πολύ μεγάλο σε διάρκεια.
Ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου πρωταθλήματος, να πραγματοποιήσουμε μία αξιοπρεπή παρουσία και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο.
Σε ό,τι αφορά στα φαβορί πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες που θα ξεχωρίσουν χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Όλες θα μπορούν να χάνουν ή να κερδίζουν βαθμούς σε οποιαδήποτε έδρα».
«ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ
ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ»
Ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας αναφέρθηκε και στις πλημμύρες που έπληξαν τη Λάρισα και τον νομό γενικότερα λέγοντας τα εξής:
«Εύχομαι υγεία σε όλους γιατί μετά από αυτά που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες αυτό που πρέπει να βάζουμε πάνω απ’ όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Το ποδόσφαιρο έρχεται δεύτερο. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο και να είμαστε καλά προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση συναντήσουμε στο μέλλον».
Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σ’ έναν ανδροκρατούμενο χώρο όπως αυτός του ποδοσφαίρου η νέα πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Μαρία Ιωακείμ κάνει αισθητή την παρουσία της και κερδίζει όχι απλά τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία. «Νιώθω τα παιδιά της ομάδας σαν παιδιά μου» δηλώνει με υπερηφάνεια, περνώντας ένα μήνυμα που θα πρέπει να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα για τις σχέσεις παραγόντων-αθλητών στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Για να συνεχίσει λέγοντας τα εξής:
«Είμαι χρόνια κοντά στην ομάδα και έχω μάθει αρκετά πράγματα. Ο Ηρακλής Λάρισας μας έδωσε πολύ μεγάλες χαρές αλλά και λύπες. Έχω συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολος είναι ο χώρος. Φέτος θα στηριχτούμε στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά.
Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε μέσα από μία αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία και παράλληλα να αναδείξουμε τα ταλέντα του Ηρακλή Λάρισας. Θέλω μόνο να υποσχεθώ προς τα παιδιά του Ηρακλή ότι η βοήθειά μου θα είναι αμέριστη.
Με συγκινεί η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα έχουμε πετύχει αυτό που θέλουμε.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους συμπολίτες μας να κλείσουν γρήγορα οι πληγές που άφησε η πλημμύρα για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Μια κανονικότητα που τα παιδιά μας τα τελευταία χρόνια με τον covid και τώρα με τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν μπορούν να ζήσουν όπως θα έπρεπε. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μην μπορούν ούτε να αθληθούν με ό,τι συνεπάγεται αυτό στην εξέλιξή τους» κατέληξε η κ. Ιωακείμ.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Ο φετινός Ηρακλής Λάρισας επί της ουσίας «χτίζεται» από το μηδέν. Μόνο τρεις ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ ήτοι Παπαγιάννης, Ντάτσι και Γαργάλας παρέμειναν στην ομάδα. Έτσι από τα τμήματα υποδομής προωθήθηκαν οι Αναγνώστου, Παπαγεωργίου, Δρόσος, Δάσκαλος, Πατσιατζής, Καμέας, Μεσσής, Βέλλας, Ράμα, Παυλίδης, Κουφοζήσης, Στεργιούλης Φ., Στεργιούλης Γ., Χονδής, Παπαδόπουλος, Λιόβας, Νταφόπουλος και Κούλτης, ενώ σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά αποκτήθηκαν οι Βίρλας (κεντρικός από Νίκαια), Μαξακούλης (αμυντικός από Αστραπή ΝΠ), Δραγατσίκης (αμυντικός από Νεοχώρι Τρικάλων) και Ζιώγας (επιθετικός από Κ-17 ΠΑΟΚ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass