ΑΕΛ

Σάββατο ανακοινώθηκε, Κυριακή θα παίξει;

ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2023 11:10

Του Σωτ. Κέλλα

Χθες ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή (Super League 2) ότι ο αγώνας της πρεμιέρας που θα δώσει η ΑΕΛ κόντρα στον Καμπανιακό θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 το απόγευμα, στο AEL FC ARENA, αλλά από τη λαρισινή ομάδα διέρρευσε ότι το παιχνίδι πιθανόν να γίνει την Κυριακή και γίνεται προσπάθεια αλλαγής της.


Σάββατο θα διεξαχθεί στον 1ο Όμιλο και η αναμέτρηση του Μακεδονικού με τον ΠΟΤ Ηρακλή.
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια Κοζάνη – Αιολικός και Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ Β’, ενώ η αυλαία θα πέσει τη Δευτέρα με το ματς ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Πόντου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε:


Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/9
Μακεδονικός – ΠΟΤ Ηρακλής    (16:00)
ΑΕΛ – Καμπανιακός    (16:00)
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9
Κοζάνη – Αιολικός     (16:00)
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΚ Β’    (16:00)
ΔΕΥΤΕΡΑ 25/9
ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Πόντου    (16:00)
Ρεπό: Λεβαδειακός


Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/9
Ολυμπιακός Β’ – Ηλιούπολη    (16:00)
Καλλιθέα – Παναχαϊκή    (16:00)
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/9
Ιωνικός – Χανιά    (20:00)
Παναθηναϊκός Β’ – Καλαμάτα    (16:00)
Τηλυκράτης – Αιγάλεω    (16:00)
Γιούχτας – Διαγόρας    (13:00)
*Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 201/2023 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2, η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας αποκλείεται από το Πρωτάθλημα Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2023-24 και συνεπώς ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου – ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας δεν ορίζεται.
*Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Super League 2 ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής ανάμεσα στις ΠΑΕ Απόλλων Πόντου-ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ θα διεξαχθεί στην έδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ στο γήπεδο του Μακεδονικού κι ο αντίστοιχος αγώνας του Β’ γύρου στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου.

 

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ
Η ομάδα της ΑΕΛ επέστρεψε χθες από το Άγιο Όρος, όπου, όπως και πέρυσι, έκανε προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου, όπου δέχθηκε τις ευλογίες του Ελληνοκύπριου ηγούμενου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους Εφραίμ (κατά κόσμο Βασίλη Κουτσού, αδελφός του πρώην Κύπριου βουλευτή Νίκου Κουτσού). Επέστρεψε στη Λάρισα χθες στις 7.00 μ.μ. και από σήμερα αρχίζει προπονητικούς ρυθμούς. Στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα της πρεμιέρας δεν θα είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Στο μεταξύ, ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης μίλησε στους παίκτες για τον αγώνα με τον Καμπανιακό και τους είπε ότι δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις, έστω κι αν παίζει με νεοφώτιστη ομάδα.
Τους είπε ότι πρέπει να τα δώσουν όλα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούν.
Από σήμερα λογικά θα φανούν και τα πλάνα για το αρχικό σχήμα.

 

Απαλλάσσεται ο Θεοδωρόπουλος

Αργά το βράδυ η ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος απαλλάσσεται από οποιαδήποτε κατηγορία και επιστρέφει κανονικά από σήμερα στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατόπιν της έκτακτης σύγκλησης του Δ.Σ., που σκοπό είχε να εξετάσει την έγγραφη απολογία του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλου, ανακοινώνει ότι δέχεται στο σύνολό του τις εξηγήσεις του και τον απαλλάσσει από οποιαδήποτε κατηγορία. Εξάλλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ ουδέποτε έθεσε θέμα αποπομπής του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωροπούλου πριν καν ο ίδιος απολογηθεί για θέματα πειθαρχίας και δεοντολογίας. Ο ποδοσφαιριστής επανέρχεται από αύριο (σ.σ. σήμερα) κανονικά στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass