Ο Τσιτσιπάς δώρισε 100.000 ευρώ στους πληγέντες της Θεσσαλίας

*Κατατέθηκαν τα χρήματα στον Ερυθρό Σταυρό *Επικεφαλής στους αγώνες για τους πληγέντες

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2023 10:00

Σε καμπάνια που προώθησε ο ίδιος ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρότρυνε τον κόσμο

να βοηθήσει τους κατοίκους της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες, πριν όμως είχε φροντίσει να ενισχύσει και εκείνος την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας ένα μεγάλο ποσό.
Ειδικότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προώθησε πριν από μερικές ημέρες μια καμπάνια, στην οποία παρότρυνε τον κόσμο να βοηθήσει οικονομικά τους πληγέντες της Θεσσαλίας. Όμως, προτού κάνει κάτι τέτοιο, έβαλε ο ίδιος ένα τεράστιο ποσό στον λογαριασμό, το οποίο ανέρχεται στα 100.000 ευρώ!
Με αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας πρωταθλητής δείχνει ότι είναι κοντά σε όσους ταλαιπωρήθηκαν από τις φονικές πλημμύρες του τελευταίου διαστήματος.
Ταυτόχρονα να θυμίσουμε πως η καταγωγή του πατέρα του, Απόστολου, είναι από χωριό της Καρδίτσας (Προάστιο), περιοχές οι οποίες επλήγησαν περισσότερο από την κακοκαιρία «Ντάνιελ». Για ακόμη μια φορά, ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην καμπάνια που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού βάζοντας χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την καταστροφική πλημμύρα, αναφέρει: «Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τι έχει περάσει η χώρα μας τελευταία. Δείξαμε το αληθινό ελληνικό πνεύμα με το να μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, όλους όσους έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες. Σας ζητώ να συμμετάσχετε μαζί μου στη συγκέντρωση χρημάτων για να είναι όλοι ασφαλείς και να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους σπίτια το συντομότερο δυνατό».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass