Η Περιφέρεια αρωγός στα σωματεία της ΕΠΣΛ

Ορίζεται διαδικασία οικονομικής βοήθειας...

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2023 11:07

Του Σωτ. Κέλλα
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας που διακρίνεται για το αθλητικό της έργο ρίχνει βάρος και στα αθλητικά σωματεία ώστε να μη σταματήσει η αθλητική δραστηριότητα για οποιοδήποτε λόγο στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης ήρθε σε επαφή με την Περιφέρεια ώστε να δοθεί οικονομική βοήθεια στα σωματεία που έχουν πάθει ανεπανόρθωτες ζημιές είτε σε γήπεδά τους είτε σε αθλητικό υλικό που υπήρχε στον χώρο αποθήκευσής τους.
Αύριο το πρωί κλιμάκιο της ΕΠΣΝΛ θα επισκεφτεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας για να οριστούν οι διαδικασίες για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς τα ποδοσφαιρικά σωματεία, η οποία θα αφορά όλα τα σωματεία της Θεσσαλίας.
Προς διευκόλυνση των σωματείων και με πλήρη ευθύνη της διαμορφωθείσας κατάστασης η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα παραλάβει τα αιτήματα από την ΕΠΣΝΛ, στα γραφεία της οποίας θα γίνεται η κατάθεσή τους.
 Από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΝΛ θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της διαδικασίας των αιτημάτων ώστε να υπάρχει έγκαιρη προσέλευση για να κατατεθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε τα πρωταθλήματα να αρχίσουν (ανάλογα και με την κατάσταση των γηπέδων) όσο το δυνατόν συντομότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass