H «Οδύσσεια» της κηδείας του Βλάντο Μαϊστρένκο

*ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΙΡΕΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΕΥΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2023 12:20

Του Σωτ. Κέλλα
Ο παλαίμαχος παίκτης του ΓΣΛ Βλάντο Μαϊστρένκο πέθανε προχθές, αλλά σε «Οδύσσεια» εξελίχθηκε η ταφή του και τα έξοδα της κηδείας του που χθες προσπαθούσαν να μαζέψουν οι συμπαίκτες του στέλνοντας μέσω μηνύματος σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο ένας στον άλλο μήνυμα με το βιβλιάριο που είχε το όνομα του Βλάντο και της συζύγου του Λόλας.


Η γυναίκα του εκλιπόντος είχε πάει στην Κατερίνη για προσωπικούς λόγους λίγο πριν πεθάνει ο Μαϊστρένκο και τελικά μετά τον θάνατό του δεν μπορεί να επιστρέψει, αφού η εθνική οδός παραμένει κλειστή στη διαδρομή Λάρισας-Θεσσαλονίκης.
Η γυναίκα του λόγω της έλλειψης εισοδήματος του Βλάντο Μαϊστρένκο αποφάσισε να απευθυνθεί σε πρώην συμπαίκτες του για τα έξοδα της κηδείας ώστε να γίνει μια αξιοπρεπής ταφή. Όταν το έμαθε αιρετός ο οποίος γνώριζε τον Βλάντο (ήταν προπονητής του γιου του) τότε γύρισε και είπε σε έναν εκ των ανθρώπων: «Εγώ θα αναλάβω τα έξοδα της κηδείας του, χρωστάμε στον άνθρωπο αυτόν».
Ακόμα δεν έχει αποφασίσει η οικογένεια του Βλάντο Μαϊστρένκο πότε θα γίνει η ταφή του και πολλοί παλαίμαχοι του λαρισινού μπάσκετ που ήταν συμπαίκτες του στον ΓΣΛ περιμένουν να το πληροφορηθούν.
Χαρακτηριστικό το σχόλιο του πρώην προπονητή του ΓΣΛ , της ΕΑΛ και της Ολύμπια Βαγγέλη Αλεξανδρή: «Δεν θέλω να πω πράγματα που δεν κάνει. Ας είναι καλά ο άνθρωπος που βοηθάει για να έχει αξιοπρεπή κηδεία ο Βλάντο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass