Φιλικό προγραμμάτισε η ΑΕΛ στην Κατερίνη

*Αύριο, με την ομάδα του Πιερικού, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες *Σήμερα η κλήρωση της Super League 2

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2023 12:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Πιερικού προγραμμάτισε να δώσει για αύριο η ΑΕΛ στις 17:00 στην Κατερίνη, εφόσον, βέβαια, το επιτρέψουν οι συνθήκες και μπορεί να γίνει η διέλευση προς τη γειτονική πόλη.
Εάν διεξαχθεί τελικά το παιχνίδι, θα είναι το πρώτο μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.


Ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι παίκτες του, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Βελγομαροκινό επιθετικό Άνις Μπρου. Παράλληλα, αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στον τερματοφύλακα Κώστα Θεοδωρόπουλο, που συμμετέχει στις προπονήσεις και δείχνει πως είναι έτοιμος να επανέλθει μετά τον περσινό βαρύ τραυματισμό του.
ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ
Εν τω μεταξύ σήμερα η ΑΕΛ θα μάθει τους αντιπάλους της στις 16:00, όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς θα προηγηθεί συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, που αναμένεται να καθυστερήσει, λόγω των πολλών ανοιχτών μετώπων στην κατηγορία και θα γίνει η συγκρότηση των ομίλων. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Εγγραφή νέου μέλους
2. Υγειονομική Επιτροπή Διοργανώτριας
3. Εκτύπωση εισιτήριων αγώνων
4. Ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος
5. Ορισμός Εκπροσώπων – Δικηγόρων Διοργανώτριας Αρχής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ καθώς επίσης και στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ
6. Πρωτάθλημα U-19
7. Κανονισμός Παρατηρητών
8. Οικονομική Εγκύκλιος
9. Έλεγχος της κατάστασής των γηπέδων
10. Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
11. Κατάρτιση Ομίλων Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-24
12. Διάφορα θέματα.
*Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι MVP (Γιουμπιτάνα, Κυνηγόπουλος) και οι πρώτοι σκόρερ (Αλεξιτς, Λουκίνας) της περυσινής αγωνιστικής περιόδου.
*Οι πιθανές ομάδες στο Βόρειο Όμιλο: ΑΕΛ, ΑΕΚ Β’ , Λεβαδειακός ή Αιολικός Μυτιλήνης, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΠΟΤ Ηρακλής, ΠΑΟΚ Β’, Απόλλων Πόντου, Μακεδονικός, Αλμωπός Αριδαίας, Κοζάνη , Καμπανιακός, Τηλυκράτης Λευκάδας.
*Οι πιθανές ομάδες στον Nότιο Ομιλο: Ολυμπιακός Πειραιώς Β’, Παναθηναϊκός Β’, Ιωνικός, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Χανιά, Γιούχτας Αρχανών Ηρακλείου Κρήτης, Διαγόρας Ρόδου, Αιολικός Μυτιλήνης ή Λεβαδειακός.
*Σημειώνεται πως έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ο ΟΦ Ιεράπετρας και τη θέση του ενδεχομένως να πάρει ο Α.Ο.Υπάτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass