Εν αναμονή της κλήρωσης στο στρατόπεδο της ΑΕΛ

Προσπάθεια για επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους «βυσσινί»

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2023 11:05

Κι ενώ η Λάρισα μετράει τις πληγές της από τις πρωτοφανείς καταστροφές που προξένησε η υπερχείλιση του Πηνειού ως συνέπεια της κακοκαιρίας «Daniel», η ομάδα της ΑΕΛ δεν μπορεί να μένει ανεπηρέαστη από τις δυσάρεστες και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουν οι κάτοικοι της πόλης.

Η αγωνιστική δράση για τους «βυσσινί» έχει διακοπεί μέχρι νεοτέρας (αναβλήθηκε και το χθεσινό φιλικό με τη Λαμία) και το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στην κλήρωση του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα. Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 έχει οριστεί για τις 13:30 στο Holiday Inn Athens Airport (40,2 χλμ. Αττικής Οδού) και μεταξύ των άλλων θεμάτων θα γίνει η κατάρτιση των ομίλων για το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2023-24. Η κλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκινήσει στις 16:00 μετά το πέρας του του Διοικητικού Συμβουλίου. Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Εγγραφή νέου μέλους
2. Υγειονομική Επιτροπή Διοργανώτριας
3. Εκτύπωση εισιτήριων αγώνων
4. Ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος
5. Ορισμός Εκπροσώπων – Δικηγόρων Διοργανώτριας Αρχής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ καθώς επίσης και στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ
6. Πρωτάθλημα U-19
7. Κανονισμός Παρατηρητών
8. Οικονομική Εγκύκλιος
9. Έλεγχος της κατάστασής των γηπέδων
10. Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
11. Κατάρτιση Ομίλων Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-24
12. Διάφορα θέματα.


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ
Από κει και πέρα, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης βλέπει τη «φαρέτρα» του γεμάτη μετά και την απόκτηση του Βελγομαροκινού επιθετικού Άνις Μπρου, ηλικίας 24 ετών, που είχε θητεία κυρίως σε βελγικές ομάδες. Το ευχάριστο για τον τεχνικό των «βυσσινί» είναι ότι επανέρχεται σιγά-σιγά και κερδίζει πολύτιμο χρόνο για την πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο τερματοφύλακας Κώστας Θεοδωρόπουλος, μετά τον βαρύ τραυματισμό που είχε και τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι περίπου μήνες.
Σήμερα θα γίνει προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί προπόνηση το οποίο θα εξαρτηθεί από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπιστούν. Την εβδομάδα που έρχεται θα γίνει μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης και επαναπροσδιορισμός της πορείας της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων που αναβλήθηκαν, καθώς ο χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει. Η συγκρότηση της βασικής 11άδας είναι ένα από τα ζητούμενα για τον Παναγιώτη Γκουτσίδη με τους Σουλούκο, Καλουτσικίδη, Ηλιάδη, Στάμου, Μαϊδανό, Οτορμίν, Όγκμποε, Μαυριά να δείχνουν ότι έχουν κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα. Παράλληλα Πατράλης, Κ. Παπαγεωργίου και Πλέγας διεκδικούν τις δύο θέσεις στα αμυντικά χαφ, οι Κοσσονού και Πεντρόσο στα πλάγια, ενώ ο βαθμός της αγωνιστικής ετοιμότητας του νεοαποκτηθέντα Μπρου θα επηρεάσει τη διαμόρφωση του βασικού σχήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass