ΑΕΛ-Daniel 2-0

*Κανονικά η χθεσινή προπόνηση και με συμμετοχή του Κ. Θεοδωρόπουλου

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2023 11:30

Του Σωτ. Κέλλα
Η συνεχής βροχόπτωση που υπάρχει στη Λάριαα δεν πτόησε τους παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ να κάνουν κανονικά προπόνηση τόσο χθες όσο και προχθές, κερδίζοντας τις καιρικές συνθήκες.


Οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων ήταν σε καλή κατάσταση και η προπόνηση είχε και ένα ευχάριστο γεγονός, καθώς στο οικογενειακό διπλό που έγινε έστω και για πέντε λεπτά κάτω από τη μία εστία κάθισε ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, που ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή μετά τον άσχημο τραυματισμό που είχε και τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης έξι μήνες.
Σήμερα καιρού επιτρέποντος θα γίνει προπόνηση το πρωί, ενώ η Λαρισινή ομάδα ετοιμάζεται και για τον φιλικό αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη Λαμία.
Μάλιστα θα είναι μια καλή ευκαιρία να δει ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης ποια από τα τρία αμυντικά χαφ βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. Πατράλης, Κώστας Παπαγεωργίου και Κώστας Πλέγας διεκδικούν δυο θέσεις … ενώ στα πλάγια ο Κοσσονού αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του Πεντρόσο. Τις υπόλοιπες θέσεις δείχνουν να τις έχουν οι: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Στάμου, Μαϊδανός, Οτορμίν, Όγκμποε και Μαυριάς.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ
Στις 16:00 της Δευτέρας (11/9) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, όπως ανακοίνωσε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας κάνοντας μετάθεση από την αρχική ώρα που ήταν στις 11 το πρωί(!).
Όπως ανακοίνωσε η Super League 2, πρώτα θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 διοικητικό συμβούλιο για θέματα του νέου πρωταθλήματος, όπως τον καταρτισμό των ομίλων και στη συνέχεια θα γίνει και η κλήρωση της Super League 2 για τη σεζόν 2023/24.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 2:
«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο Super League 2 στο Holiday Inn Athens Airport (40,2 χλμ. Αττικής Οδού), με θέματα ημερησίας διάταξης:
-Εγγραφή νέου μέλους
-Υγειονομική Επιτροπή Διοργανώτριας
-Εκτύπωση εισιτήριων αγώνων
-Ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος
-Ορισμός Εκπροσώπων – Δικηγόρων Διοργανώτριας Αρχής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, καθώς επίσης και στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ
-Πρωτάθλημα U-19
-Κανονισμός Παρατηρητών
-Οικονομική Εγκύκλιος
-Έλεγχος της κατάστασής των γηπέδων
-Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
-Κατάρτιση Ομίλων Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023 – 24
-Διάφορα θέματα.
-Μετά το πέρας του Δ.Σ. και περί ώρας 16:00 θα ακολουθήσει η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».
ΕΚΤΟΣ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Άσχημα νέα για τον Αλμωπό Αριδαίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πιστοποιητικό έλαβε από την ΕΕΑ η Παναχαϊκή, αλλά όχι ο Αλμωπός Αριδαίας, για τον οποίο διατάχθηκε η αναλογική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του. Ίδια ήταν η απόφαση και για την ΠΑΕ Επισκοπή.
Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:
1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2:
ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2. Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στην κάτωθι ΠΑΕ της Super League 2:
ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020
3. Aιτήσεις των αθλητών Ευάγγελου Βάτζιου, Θεμιστοκλή Κεφαλά, Μιχαήλ Μπερικάκη, Κωνσταντίνου Νταμπίζα, Αντριάνο Σκεντεράι, Στυλιανού Τζωρτζινάκη, Άγγελου Τσάβου, Ιωσήφ Τσιλεδάκη, Ιωάννη Ψάρρα, Γεράσιμου Βουκελάτου, Βασιλείου Πολίτη, Οργκίτο Μέτα, Βασιλείου Καφετζή-Κώστα, Μάριου Λέκα, Αλέξιου Κούτσια και Χαράλαμπου-Βαλσάμη Αραμπατζή περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ.
ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.
4. Aιτήσεις των αθλητών Κωνσταντίνου Τεντζέρη, Δημητρίου Πόποβιτς, Βασιλείου Παπαδόπουλου, Δημητρίου Σουλιώτη, Βασιλείου Πέλκα, Εμμανουήλ Οικονομάκη, Θεμιστοκλή-Αθανάσιου Πατρινού, Γεωργίου Μακρυδάκη, Γεωργίου Μανωλάκη, Δημητρίου Ασλαμπάλογλου, Θωμά Τσιμπούκα, Γεωργίου Σουρνάκη, Παύλου Έππα, Ευάγγελου Κέρθι και Ραφαήλ Γιαλαμούδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ο ΑΛΜΩΨ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2020
ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass