Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2023 10:05

Ετοιμος για το πρωτάθλημα ο Ολυμπος Γόννων
*ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Πανέτοιμος για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας έδειξε πως είναι ο Όλυμπος Γόννων, στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι με την Κ-19 της ΑΕΛ.
Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Αθανασιάδης και ο Μάντζιαρης, με τον δεύτερο να έχει χάσει και πέναλτι.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα των Γόννων, θα δώσει ένα ακόμη φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, μεθαύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη.

 

Μαυρίας... διετίας στον Παναιτωλικό

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επισήμως από χθες, ο Χάρης Μαυρίας. Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο Χάρης Μαυρίας εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Γεννήθηκε στις 21.02.1994 στη Ζάκυνθο και αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Sunderland, Fortuna Düsseldorf, Karlsruher, Rijeka, Hibernian και τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο με την Ομόνοια Λευκωσίας και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Έχει αγωνιστεί σε περισσότερους από 250 αγώνες πρωταθλημάτων, κυπέλλων και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 35».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass