Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Μια ομάδα φανατικών ερασιτεχνών...

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Β’ ΕΠΣΛ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ - Ι. ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2023 11:29

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μπροστά σε μία νέα πρόκληση βρίσκεται ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα κέρδισε την άνοδο στη Β’ τοπική κατηγορία -μετά την αδυναμία της Ερασ. ΑΕΛ και της Α.Ε. Βουναίνων να δηλώσουν συμμετοχή- και δηλώνει αποφασισμένη να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή πορεία σεβόμενη την ιστορία της.
«Ο Χείμαρρος είναι μια ομάδα που παλεύει και δίνει πνοή και κίνηση στη Μαρμαρίνη. Μια ομάδα που δεν πτοείται από τις δυσκολίες. Μια ομάδα, μια παρέα, μια οικογένεια» επισήμανε ο επί 8 συνεχή έτη προπονητής της ομάδας Γιάννης Μπουρνάκας και κατέληξε λέγοντας τα εξής:
«Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και το καλό ποδόσφαιρο».
Κρατώντας τον βασικό κορμό και με εννέα σημαντικές προσθήκες μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι θα διαμορφωθεί ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας και το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης ξεκίνησε την προετοιμασία του τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας «Daniel» και των έντονων καιρικών φαινομένων στους παίκτες δόθηκε προσωρινά ρεπό.
Στο προπονητικό τιμ του Χειμάρρου, ο τεχνικός Γιάννης Μπουρνάκας θα έχει άμεσο συνεργάτη τον Αντώνη Μπούρα (7η συνεχή σεζόν), ενώ φέτος θα μετέχει και ο Νέστορας Ζαφειρίου.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Αξιόλογες ήταν οι μεταγραφές που έγιναν στην ομάδα. Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν:
-Καλφούντζος Ηλίας (επιθετικός), που έχει αγωνισθεί σε Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Κηφισιά, Θεσπρωτό, Ολυμπιακό Βόλου, Δαμασιακό, Ελευθεραί και Φορτούνα Κουτσοχέρου.
-Βούλγαρης Κων/νος (αμυντικός), που έχει αγωνιστεί σε Ανάβρα, Διογένη, Θερμαϊκό Στομίου και Λάρισα ‘88.
-Δημήτρης Κουτσιβός (κεντρικός αμυντικός), που έχει αγωνιστεί σε Α.Ο. Σκοτίνας, Δόξα Λιτοχώρου, Ακαδημία Πλαταμώνα, Άρη Βουκολιών Κρήτης και Διογένη Λάρισας.
-Βαγγέλης Τζόγκας (αμυντικός μέσος), που έχει αγωνιστεί σε Πηνειό, Όλυμπο, Ιπποκράτη, Ροδιακό, Πουρνάρι, Πύρρο και Αμπέλια.
-Παπαχρήστος Βαγγέλης (επιθετικός), που έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο (Β’ και Γ’ Εθνική), Πιερικό (Β’ Εθνική), Ελασσόνα, Ατρόμητο Παλαμά και Κιλελέρ.
-Παπαδημητρίου Αποστολής (αμυντικός), που έχει αγωνιστεί σε Πηνειό και Αμπελόκηπους.
-Μπομπόλας Χρήστος (τερματοφύλακας), που έχει αγωνιστεί σε Ολύμπικ και Φαλανιακό.
-Βασίλης Κακαρίμπας (κεντρικός αμυντικός), που έχει αγωνιστεί σε Ακαδημίες ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Μυραϊκό και Α.Σ. Αβέρωφ Λάρισας.
-Ζιώγας Ασημάκης (αμυντικός), που έχει αγωνιστεί στην Πελασγιώτιδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass