Ολυμπος Γόννων: Ενα βήμα πιο ψηλά

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ - Δ. ΚΩΣΤΗΣ: ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - Θ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2023 11:07

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για τον Όλυμπο Γόννων η νέα χρονιά αποτελεί ένα ακόμα στοίχημα. Η ομάδα του Δημήτρη Κωστή, που θα δώσει το «παρών» για πέμπτη συνεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, θέλει να διατηρήσει το ανταγωνιστικό της προφίλ και να συνεχίσει την πορεία της στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, στοχεύοντας αυτήν τη φορά στην τετράδα.


«Θα είναι το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Α’ τοπική κατηγορία. Θα μετέχουν πάρα πολλές ομάδες, ιστορικές και δυνατές. Υπάρχουν 2-3 ομάδες που ξεχωρίζουν σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αλλά ξεκάθαρο φαβορί δεν βλέπω. Η ομάδα που θα έχει διάρκεια, βάθος στο ρόστερ και ηρεμία, θα κόψει πρώτη το νήμα, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό και δύσκολο με πολλά παιχνίδια λόγω του αυξημένου αριθμού των ομάδων» επισήμανε ο τεχνικός του Ολύμπου Γόννων Δημήτρης Κωστής και πρόσθεσε:
«Εμείς, πιστεύω, ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρυσι. Στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας, όπως κάνουμε πάντα. Οι μεταγραφές που κάναμε ήταν στοχευμένες. Ενισχυθήκαμε με ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας και παράλληλα κρατήσαμε τον βασικό κορμό των τελευταίων ετών. Το σύνθημά μας είναι η σκληρή δουλειά και αυτό πιστεύω να μας βγει στο γήπεδο. Η διοίκηση βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και μας δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα.
Από τα μέχρι τώρα φιλικά που δώσαμε η εικόνα της ομάδας είναι ικανοποιητική. Το μοναδικό ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε την αγωνιστική χημεία στον βαθμό που θέλουμε. Θέλουμε τα νέα πρόσωπα να μπουν γρήγορα στη φιλοσοφία της ομάδας και αυτό δουλεύουμε το τελευταίο διάστημα.
Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν με υγεία σε όλους».
«ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ»
Από την πλευρά της διοίκησης, ο πρόεδρος Θανάσης Καραναστάσης και ο αντιπρόεδρος Στέφανος Τόλιος εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, τονίζοντας ότι η ομάδα κινείται σε σωστά βήματα και δήλωσαν βέβαιοι ότι ο Όλυμπος θα πετύχει στο τέλος τον στόχο του.
«Κινούμαστε σύμφωνα με το πλάνο που σχεδιάσαμε από την αρχή και πιστεύω ότι βαδίζουμε σε σωστά βήματα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραναστάσης και πρόσθεσε:
«Έχουμε αμέριστη εμπιστοσύνη στα παιδιά της ομάδας τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και πιστεύουμε ότι η πορεία μας στο νέο πρωτάθλημα θα είναι όπως η περσινή και ακόμα καλύτερη».
Από την πλευρά του ο κ. Τόλιος είπε:
«Ως διοίκηση προσπαθούμε για το καλύτερο και δίνουμε τα πάντα στην ομάδα μας. Παράλληλα προσπαθούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, γιατί εκτός από το αγωνιστικό χρειάζεται και ήθος, γιατί δεν έχει σημασία μόνο να κερδίζεις αλλά πρέπει να αποδέχεσαι και την ήττα.
Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες αλλά πιστεύουμε ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Θέλουμε τον κόσμο να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και να στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε. Η βοήθειά του είναι πολύτιμη για μας».

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ήρθαν: Περδίκης (αμυντικό χαφ από Μελισσοχώρι), Γκαραβέλας (αμυντικός από Μελισσοχώρι), Λιόγκας (επιθετικός από Συκούριο), Σέντζας (αμυντικός από Πελασγιώτιδα), Γελαλής (επιθετικός από Βλαχογιάννι), Αλεξίου (επιθετικός από Βλαχογιάννι), Αθανασιάδης (επιθετικός από Δήμητρα Γιάννουλης).
Έφυγε: Γκαμπέτας.

Τα φιλικά

Ανθούπολη-Γόννοι    2-0
Γόννοι-Αγ. Ανάργυροι    4-0
Γόννοι-ΑΕΛ Κ-19    2-0
Δωτιέας Αγιάς-Γόννοι    6/9
Οικονόμος-Γόννοι    9/9

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass