Στην αγορά δύο μπασκετών προχώρησε ο Δήμος Αγιάς

*ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2023 12:50

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Στην αγορά δύο μπασκετών, με τροχήλατη βάση και ρυθμιζόμενο ύψος, προχώρησε ο Δήμος Αγιάς και παρέδωσε στους προέδρους των ακαδημιών Γ.Σ. «Ερμής» Αγιάς και Γ.Σ. «Ερμής Αγιάς 2018», κ. Κωνσταντίνο Ζέικο και Βασίλειο Μακροβασίλη αντίστοιχα, ενόψει της νέας σεζόν.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Ισότητας και Νεολαίας, Νίκος Τσιαγκάλης, δήλωσε: «Πάντα στο πλευρό των παιδιών και πάντα κοντά στον αθλητισμό η Δημοτική Αρχή, με την κίνηση αυτή ενισχύει τις υποδομές των ακαδημιών του μπάσκετ, προσφέροντας κίνητρο στους μικρούς αθλητές να έρθουν πιο κοντά στον στόχο του καλαθιού, μιας και οι μεγάλες μπασκέτες δυσκόλευαν την προπόνησή τους. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το σύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο, είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά των ακαδημιών και οι προπονητές τους θα τα χαρούν και θα κάνουν τις προπονήσεις τους σίγουρα πιο εύκολες και πιο διασκεδαστικές. Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σεζόν στη διοίκηση, στους προπονητές και στα παιδιά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass